görünmez olsaydın nereye giderdin...
-
- Banlanmış Üye
Re: görünmez olsaydın nereye giderdin...
forumu kötü emellerineze alet etmişsiniz yokluumda bakıoum!!!!
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
vayyy süpersin yaskaman gerçekleştirelim şunu yaa..oks öss ösym kaldır ne varsa
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
Gerçekten iyi fikir şu ÖSYM yi ortadan kaldırmak
-
- Banlanmış Üye
yapalım arkadaşlar yapalım ama önce nasıl görünmez olcağımızı bulmamız lazım koca bi sene ders çalışıpta bişi elde edememe ihtimalinden kurtulmuş oluruz ne güzellll
-
- Admin
- İsim: Sinan
arkadaşlar biraz saçmalıyorsunuz. biraz zorlayıp sistemi değiştirmek varken, kolay ve mantıksız olan yolu (şaka da olsa) düşünüyosunuz. haklısınız, ben de geçtim o yollardan, ben de biliyorum sistemin iğrençliğini. ama şu dakika yapıcağımız bişey yok ne yazik ki
ta ki aklı başında birileri gelecek, gençlerin en güzel yıllarının bu çarpık sistem yüzünden heba olmasını önleyecek..
bu nesil, çok zavallı bir nesil. gerek sanal alem olsun, gerek ailelerin bilinçsizliği, gerek eğitim sisteminin çarpıklığı..
ve ne yazık ki toplum-bilimciler dışında pek kimse farketmiyor bu kötüye gidişi, ve kimse bişey yapmıyor. veya yaptıkları, yapılan kötülüklerin yanında pek etkisini gösteremiyor..
şuan için öss sistemi kötü de olsa gerekli bişey malesef ki. öss bu kadar zor ama örnek olarak benim okuduğum iki yıllık meslek yüksek okulundaki öğrenci arkadaşlarımdan bazıları daha okumayı bile tam bilmeyen, hayattan pek beklentisi ve amacı olmayan kişiler..
umarız biran önce düzelir. çünkü sırada bu bilinçsiz neslin sonrası nesil var. yani çocuklarımız..
ta ki aklı başında birileri gelecek, gençlerin en güzel yıllarının bu çarpık sistem yüzünden heba olmasını önleyecek..
bu nesil, çok zavallı bir nesil. gerek sanal alem olsun, gerek ailelerin bilinçsizliği, gerek eğitim sisteminin çarpıklığı..
ve ne yazık ki toplum-bilimciler dışında pek kimse farketmiyor bu kötüye gidişi, ve kimse bişey yapmıyor. veya yaptıkları, yapılan kötülüklerin yanında pek etkisini gösteremiyor..
şuan için öss sistemi kötü de olsa gerekli bişey malesef ki. öss bu kadar zor ama örnek olarak benim okuduğum iki yıllık meslek yüksek okulundaki öğrenci arkadaşlarımdan bazıları daha okumayı bile tam bilmeyen, hayattan pek beklentisi ve amacı olmayan kişiler..
umarız biran önce düzelir. çünkü sırada bu bilinçsiz neslin sonrası nesil var. yani çocuklarımız..
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
sinancığım elbette söylediğimiz sözlerin ütopik olduğunun farkındayız.
her okumak isteyen Türk genci bi şekilde ösym'nin eline bakıyo. onların uydurdukları saçma bi sisteme bağlıyor geleceğini. 180 soruluk bir sınava geleceğimizi sıkıştırıp bize 3 saat veriliyo. izin versinler de en azından kelimelerimizle bombalayalım onları. -onlar bizim hayatımızla oynamaya devam ederken-
her okumak isteyen Türk genci bi şekilde ösym'nin eline bakıyo. onların uydurdukları saçma bi sisteme bağlıyor geleceğini. 180 soruluk bir sınava geleceğimizi sıkıştırıp bize 3 saat veriliyo. izin versinler de en azından kelimelerimizle bombalayalım onları. -onlar bizim hayatımızla oynamaya devam ederken-
-
- Üye
görünmez olsaydım ki gerçekten çok isterdim olmayı:Dhep çok yoğun olduğunu inanmadığım halde beni ikna eden arkadaşımın gerçekten doğru söyleyip söylemediğini anlamak için hep onun yanında olurdum
-
- Üye
- İsim: Burcu
Doğa üstü güçlere sahip olmak istedim zaman zaman bunun imkansız olduğunu bile bile.Fakat düşündüm de eğer görünmez olsaydım arkamdan konuşulanları duyardım,ya da herkesin gerçek yüzünü görürdüm.Ama ben gerçek dünyadan korkuyorum.Ya herkes artniyetliyse
-
- Yeni Üye
- İsim: kübra
onun yanına giderdim..napıyor bütün bir gün diye izlerdim:(
------
Edit: lonely
Lütfen yazım kurallarına uyalım!
------
Edit: lonely
Lütfen yazım kurallarına uyalım!
-
- Üye
- İsim: Burcu
Gider gizli gizli izlerdim her özlediğimde sevdiklerimi.Ama hala korkuyorum gerçek yüzlerini öğrenmekten.....
-
- Takımdan
- İsim: suat
görünmez olsaydım sadece onun beni görebileceği bir yere gitmek isterdim.neresi olursa...
-
- Üye
- İsim: karlar kraliçesi
ooo süper olurdu...herkes neler yapıyor bakardım..milleti basardım
bomba olurdu
bomba olurdu
-
- Üye
- İsim: begüm
Şimdi onun yanına gidip onu seyrederdim..
Türkçe yazım kurallarına uyunuz.
BKZ: turkce-karakterler-t4090.html
Türkçe yazım kurallarına uyunuz.
BKZ: turkce-karakterler-t4090.html
-
- Üye
- İsim: ÖZLEM
Görünmez olsam, bir süpermarkete giderdim
-
- Takımdan
- İsim: suat
ölümün beni ve yarimi göremeyeceği bir yer.evet neden olmasın.beni ve sevdiğimi göremeyeceği ve asla bulamayacağı bir yere giderdim.