Hazır Cevap Klibi
-
- Görevli
- İsim: Caner
Re: Hazır Cevap Klibi
Harika olmuş çok güzeldi..
-
- Yeni Üye
- İsim: Çağla
Klip ile bütünleşmiş yine, fakat şarkının bölünmesi biraz bozmuş gibi...
Gene de tebrikler Düzğaç'a.
Gene de tebrikler Düzğaç'a.
-
- Üye
- İsim: esra d
Sanki bana da şarkı bölünmese daha iyi olurmuş gibi geldi; ama çok da uzun... Demek ki böylesi münasipmiş, alışılır.(:
Klibi yöneten her kimse takdir ettim. Klip yönetmenliği zor iş bence,şarkıyı anlamak, özümsemek, onu görüntülerle ifade edebilmek... Çok çok başarılı bir çalışma olmuş.
Ben Feridun Düzağaç'ı klibin başında ilk gördüğümde " Anam, gençlik görüntülerini toparlamışlar herhalde" dedim. O beyazlı hali -bazen çok korkunç baksa da- ne kadar genç gözüküyor öyle. Ha bir de "Derin bir nefes al geçer" dedikten sonra nefes alınca gülesim geldi çok. Bazı mimikler yerinde, tam,cuk oturmuş da bazıları abartılmış gibi geldi niyeyse.
Ama tabii bu dediklerim klibin özgünlüğünden hiç bir şey alıp götüremez. Yine "Söz Ver" gibi kızlı mızlı bir klip çekilmemesine sevindim. (Gerçi o şarkıya da o yakışırdı) Neyse tamam sustum.
Klibi yöneten her kimse takdir ettim. Klip yönetmenliği zor iş bence,şarkıyı anlamak, özümsemek, onu görüntülerle ifade edebilmek... Çok çok başarılı bir çalışma olmuş.
Ben Feridun Düzağaç'ı klibin başında ilk gördüğümde " Anam, gençlik görüntülerini toparlamışlar herhalde" dedim. O beyazlı hali -bazen çok korkunç baksa da- ne kadar genç gözüküyor öyle. Ha bir de "Derin bir nefes al geçer" dedikten sonra nefes alınca gülesim geldi çok. Bazı mimikler yerinde, tam,cuk oturmuş da bazıları abartılmış gibi geldi niyeyse.
Ama tabii bu dediklerim klibin özgünlüğünden hiç bir şey alıp götüremez. Yine "Söz Ver" gibi kızlı mızlı bir klip çekilmemesine sevindim. (Gerçi o şarkıya da o yakışırdı) Neyse tamam sustum.
-
- Üye
- İsim: bilge
''Acı çekmek kolaymış alışmışım
Gerçekmişim göz görmüş söz dokunmuş
Sahte yüzler hep mideme dokunmuş
Aklımı yitirmişim ki doğrulara durmuşum
Aldatılmış durmuşum vurulmuşum''
ve aradan zaman geçer:
''Kalbini kırarsa hayat derin bir nefes al, geçer
Ah bu yanar döner hayat sakın küsme
Gün olur rüyalarından geçer
Ah öteki'm tatlı şaşkınım''
Bu şarkıdan sonra tereddüt etmeden en sevdiğim şarkısını seçebiliyorum, hazır cevap.
İlk izlediğimde klibi, beyaz klibi aklıma geldi başlarında, o animasyon eski bir fotoğrafı kullanılarak mı yapılmış?O fotoğrafı hatırlıyorum sanki.Bence güzel bir klip olmuş.
Gerçekmişim göz görmüş söz dokunmuş
Sahte yüzler hep mideme dokunmuş
Aklımı yitirmişim ki doğrulara durmuşum
Aldatılmış durmuşum vurulmuşum''
ve aradan zaman geçer:
''Kalbini kırarsa hayat derin bir nefes al, geçer
Ah bu yanar döner hayat sakın küsme
Gün olur rüyalarından geçer
Ah öteki'm tatlı şaşkınım''
Bu şarkıdan sonra tereddüt etmeden en sevdiğim şarkısını seçebiliyorum, hazır cevap.
İlk izlediğimde klibi, beyaz klibi aklıma geldi başlarında, o animasyon eski bir fotoğrafı kullanılarak mı yapılmış?O fotoğrafı hatırlıyorum sanki.Bence güzel bir klip olmuş.
-
- Üye
- İsim: Şahika
mimikler güzel olmuş bencede.ama daha farklı bir klip olabilirdi. hem daha önceden artık kliplerde kendisinin görünmeyeceğini söylememiş miydi?
-
- Üye
Çok güzel olmuş klibi,mimikler harika.. Herzamanki gibi müthişş olmuş Feridun...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Klip basit olmuş, daha güzel bir klip çekilebilirdi.
-
- Üye
- İsim: gökhan
mükemmel bir klip olmuş kalbinden beynine yada beyninden kalbine. yani bi tarafından öteki tarafına söylemiş ve iki kişi olmuş çok çok güzel bir klip