SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
meraba daily´im neyi özledim biliyo musun?dün babam ve oğlum´u tekrar izlerken deníz´in o çocukca ayaklarını süre süre koşuşu varya onu özledim.yüne burnunmun direği sızladı malesef.....
Slm günlük..
Dün gece bir arkadaşımın intehar haberiyle sarsıldm..Yutkunamadım,nefes dahi alamadım o an..Daha geçen bayramda görmüştüm halbuki önümüzdeki bayramda buluşmak üzere ayrılmıştık..Öyle bi sarılmıştı ki...Oldukça samimiydim edirneye taşınmadan önce ee mesefaler girince araya malum..Bir aile kurmuştu daha yeni ve öğrendimki eşini ve 18 aylık bebeğinide bırakmış geride..Bu kadar ucuz mu yaşamak??
Sonra düşündüm kendimce..Dedim ki haybeye yaşıyoruz biz..Ne olucak ne biticek bilmeden..KADER denen çıkmaz yoldan toz toprak içinde kala kala geçiyoruz haybeye..
Dün gece bir arkadaşımın intehar haberiyle sarsıldm..Yutkunamadım,nefes dahi alamadım o an..Daha geçen bayramda görmüştüm halbuki önümüzdeki bayramda buluşmak üzere ayrılmıştık..Öyle bi sarılmıştı ki...Oldukça samimiydim edirneye taşınmadan önce ee mesefaler girince araya malum..Bir aile kurmuştu daha yeni ve öğrendimki eşini ve 18 aylık bebeğinide bırakmış geride..Bu kadar ucuz mu yaşamak??
Sonra düşündüm kendimce..Dedim ki haybeye yaşıyoruz biz..Ne olucak ne biticek bilmeden..KADER denen çıkmaz yoldan toz toprak içinde kala kala geçiyoruz haybeye..
-
- Üye
- İsim: aysel
sevgili günlük...
ona söyle defolsun çıksın aklımdan tamam mı.. istemiyorum ne onu ne de uğruna ödülsüz savaşmayı!
köle değilim!
git söyleee..
onun bu kendini beğenmiş halini ben yarattım insanlar yaratıcılarına saygı duymalılar!
git de söyle...
ona söyle defolsun çıksın aklımdan tamam mı.. istemiyorum ne onu ne de uğruna ödülsüz savaşmayı!
köle değilim!
git söyleee..
onun bu kendini beğenmiş halini ben yarattım insanlar yaratıcılarına saygı duymalılar!
git de söyle...
-
- Üye
- İsim: ciwa
bugün iyiyim günlük....
anladım ki bi hevesmiş ve onun için değmezmiş...
artık yemek de yiyebiliyorum..
iyiyim ya baya...
bakalım salı günü de sana iyiyim diyebilecekmiyim...
UMUYORUMMMMMMM
anladım ki bi hevesmiş ve onun için değmezmiş...
artık yemek de yiyebiliyorum..
iyiyim ya baya...
bakalım salı günü de sana iyiyim diyebilecekmiyim...
UMUYORUMMMMMMM
-
- Üye
- İsim: Melek
SELAM!
BUGÜN ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜYDÜ. AMA BEN GİDEMEDİM. BELKİDE BİR DAHA HİÇBİRİNİNKİNE GİDEMİYCEM...
BUGÜN ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜYDÜ. AMA BEN GİDEMEDİM. BELKİDE BİR DAHA HİÇBİRİNİNKİNE GİDEMİYCEM...
Yine ben günlük;
Boşlukta gibiydim bugun ne düşebildim nede yerini doldurabildim..Kim bilir belkide boşluk bendim :S
Boşlukta gibiydim bugun ne düşebildim nede yerini doldurabildim..Kim bilir belkide boşluk bendim :S
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
gözlerimi bu sabah açtım, açtığıma pişmanım sevgili günlük. bu acıyı ömrümce bu acizliği yaşamak istemiyorum. uzaklara gidicem... kimsenin beni bu halde görmesini istemiyorum. bi süre bikaç gün daha misafirim hastanede. umarım hayata bu halle tutunmayı becerebilirim. hala ağlıyorum saatler geçti... kuzenimde olmasa sesimi ne sana ne de nefesime duyuramicam.... şimdilik hoşçakal. umarım görüşürüz tekrar
günlük sevmiyorum ben seni..
dur iki dakika hazan ile konuşacağım..
sen böyle üzdükçe kendini, buradaki dostlarını da üzersin hazancığım.
biraz daha sabırlı, dayanıklı ve umutlu olmaya çalış..
biz her zaman yanındayız.. bedenen olamasak da...
dur iki dakika hazan ile konuşacağım..
sen böyle üzdükçe kendini, buradaki dostlarını da üzersin hazancığım.
biraz daha sabırlı, dayanıklı ve umutlu olmaya çalış..
biz her zaman yanındayız.. bedenen olamasak da...
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
sevgili günlük, neden susuyorsun? her gecenin gündüze bağlanacağı muhakkak desene
-
- Üye
- İsim: Melek
selaaaaam!
kaç aydır ilk kez güldüm bugün
hala nefes aldığımı farkettim!
galiba yaşamam için bir anlam buldum.
kaç aydır ilk kez güldüm bugün
hala nefes aldığımı farkettim!
galiba yaşamam için bir anlam buldum.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Gulen guzel valerie... Herzaman gulumse...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
süper..yani umudumu kesmiştim senin yaşama sevincinin yerine geleceğinden ama..güzel yaa:)
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sevgili yaskaman üzmüyorum kendimi ama alışmaya çalışıyorum bu halime. galiba bi geçiş dönemindeyim. oysa vurgun saatlerimden önce uysal yanlarımda vardı.
ama bak herşeyin farkındasın bu çok iyi. çünkü bu sayede kendini toparlayabiliyorsun. bu sayede kendine yazık ettiğini anlayıp tekrar bizlere dönüyorsun
valerie'nin de farkındalık konusunda iyi adımlar attığını görüyorum, çok sevindim
valerie'nin de farkındalık konusunda iyi adımlar attığını görüyorum, çok sevindim