Nyks (dilara) ..
ya kar topu oynamak için çokta büyük sayılmazsın aslında yani neden yaş meselesi yapmışsın bunu pek anlayamadım ama..
ben de 22 yaşındayım ama bu akşam çıkıp karlarda yuvarlandım
şimdi keşke ben de istediğim şeyi elde etmiş olsaydım
Nyks (dilara)Çok güzel bi yaştasın bunu unutma canım tadını çıkar Ahhhh şu keşkeler ahhh Bak şimdi senin yaşta olmak için bile keşke dedim Keşke aslında hayatlarımızda hiç keşkeler olmasa Sadece genç olmak yada yetişkin olmak değilki içimizdeki çocuğu her daim içimizde yaşatmak en güzeli bu değilmi
Arkadaşlar, yaşadığınızın yerin kıymetini bilin. Karın olmadığı şehirler de var. Bu doğananın mucizesi kendinizi şanslı hissetmelisiniz. Hangi yaşta olursanız olun ama her zaman kendinize çocuk olan bir yan bırakın.
Dün gece çıktım ve kartopu oynadım Arkadaşlar hepinize çok teşşekkür ederim Aslında ilk başta amacım sizinde keşkelerinizi öğrenmekti...Benim o an içimden keşke kartopu oynayabilsem demek geldi öyle yazdım.Yoksa içimdeki çocuk hala yaşıyor Bazen intihar etmeye kalksada hep vazgeçiyorum ben onu
Ben bu soruyu üzerime alınarak söylüyorum. Alakası yok ama işte insanın içini bazen o kadar hüzün kaplıyor ki kartopu oynamak için, çocuk olmak gerekir diyor! Aslında saçma karşılayabilirsiniz ki doğal olanı da buna saçma demek zaten. Ama çocukluğa bağlamamıştık ki! Konu sonradan hafiften çocukluğa kaydı sanki
Murat abi (umarım böyle dememin bir sakıncası yoktur )Ben ilk başta o an aklıma kartopu oynamayı ne kadar özlemiş olduğum geldi aklıma o yüzden öyle yazdım...Aslında amacım sizinde keşkelerinizi (varsa)öğrenmek, paylaşmaktı :)Yani yaşla alakası yoktu gerçekten
Eskihisar-Topçular feribotunda olsam. Bu saatte, karanlık denizin ortasında, feribotun en önünde rüzgara karşı; kulaklığımdan beynime doğru akan ses denizinde hafif bir çello, David Darling'ten.