Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

09.01.06 Hasmet Babaoglu'nun yazisi (Ikinci baslik'a dikkat)

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Cevapla
hseven359
Üye
Üye
Mesajlar: 278
Kayıt: Salı, Ekim 26, 2004 14:32
İsim: ali
Konum: Manisa

Mesaj gönderen hseven359 »

ben de geçenlerde mail atmıştım H.Babaoğlu'na..ege üni.ne geldiğinde soramamıştım Fd nin son albümü ile ilgili görüşlerini..halbuki o çoktan açıklamış
yazıda FD'yi çok güzel betimlemiş.... :wink:

İşte hal böyleyken bu değerli şair - müzisyen; bu hem hafif kırgın duruşlu beyefendi hem de kalbi temiz sokak çocuğu tavırlı şarkıcı, Radikal'in spor sayfasında her seferinde yazılarını heyecanla ve zevkle okuduğum gazete "köşecisi" olup çıkmaz mı?
fdselinfd

Mesaj gönderen fdselinfd »

Haşmet Babaoğlu nun yazılarını çok beğeniyorum Feridun Düzağacı da gerçekten çok güzel tanımlamış tarz olarak da Feridun a çok yakın bu iki değerli insanı çok seviyorum :wink:
deniz_s
Yeni Üye
Yeni Üye
Mesajlar: 10
Kayıt: Salı, Ekim 18, 2005 23:01
İsim: deniz

Mesaj gönderen deniz_s »

haşmet babaoğlu çok sevdiğim bir gazetecidir; yazıları, ifade edişi mükemmeldir... gene mükemmelliğini konuşturmuş feridunu ifade ederken de... çok güzel bir tanımlama olmuş gerçekten, gayet yalın ve doğru bi şekilde feridunu anlatan... her defasında yaptıklarıyla hayranlığımı daha da artıran bu iki insanı gerçekten çok seviyorum...
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Şair nitelendirmeleri beni üzüyor açıkcası :cry:
elifelifim
Üye
Üye
Mesajlar: 175
Kayıt: Salı, Eylül 27, 2005 15:34
Konum: ah bi bilsem

Mesaj gönderen elifelifim »

ben bu adamı biraz kaba bir tabir olacak ama çoook seviyorum ya...
Cevapla