11.02.2006

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

c 17 19 21 bana ait:)

arkadaşlar şimdiden söyleyeyim,ben bi yaka kartı takıcam üstünde ya LAVİNYA.NET yazacak ya da MELİSSA haberiniz olsun!görürseniz hemen yanıma gelebilirsiniz!buarada benim bi fikrim var,kulis yapabilecek miyiz dersiniz??
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

canım ankaralı arkadaşlarım duyuyor muyuz???
güzel bi plan lütfen...
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

UF YA!!!sonunda girebildim.Konser vakti yaklaşıo.Neler yapılacağını şimdiden kararlaştıralım.Çünkü siteye her zaman giremiyoruz.
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

bana düşmez ama özel mesajlaşma sisteminden msn alıp orda bu konuyu güzelce tartışabilirsiniz,ben çok büyük ihtimal orda olamıycam ama fikir vermek istedim,zor olmuyor mu böyle panolarda??
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

sakın istemen msn adresi felan direkt banlar site haberiniz olsun ne olursa olsun harici dış adresleri girmeyin derim. ayrıca ö.m de kapanır 3 ü aşar ise. :(
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

diğer bilgiler daha önce ve en son açılışında girilmiş idi...
about2137.html
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

konsere gelecek arkadaşlara son duyurumdur,ben yazmaktan yoruldum artık!!özel mesajlaşma madem açıkmış bana ulaşabilirsiniz,ordan iletişimm kurabiliriz hoş pek sallayan da yok ama!bundan sonra siz bilirsiniz teklif var ısrar yok :!:
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

valla siteye her zaman girebilmek nasip olmuyo melissacım,girebildiğim nadir zamanlarda da mesaj yollayamıyorum..bi yer belirlesek mebin oralarda,orda bekleşsek olmaz mı?
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

ben babamın önerisi üzerine bir çiçek yaptırıcam arkadaşlar,site adına vermeyi düşünüyorum aslında en doğrusu eğer biaraya gelebilirsek hepberaber vermenin bi yolunu bulmalıyız!hem güzel bir de aile fotoğrafı çektirir galerimize koyarız :D evet kesinlikle olumsuzluklar yüzünden bi türlü haberleşemedik ama altı üstü 2gün kaldı :x konser 7de ama kesinlikle o saatte başlamaz biliyoruz ki;yerlerimizi bulduktan sonra sahne önünde toplanalım derim ben,nasıl tanicaz birbirimizi derseniz herkes yakasına okunacak şekilde site adını iğnelesin ben de zaten yaka kartı olacak ben görmezsem siz görün beni,olur mu :D şimdi aklıma gelen en iyi yol bu,önerisi olan varsa hemen dinlemeye hazırım :)
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

çok özeniyorum ya:(:( garip kalıyorum ben :cry:
odysseia

yaka kartı düşüncesi iyi bence,ben zaten gördüğüm an gelirim yanına melissa..ama o çiçek olayı nasıl olur bilmiyorum,kim alcak fln,filan??
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

arkadaşlar hepinize bol eğlenceler lütfen sitedeki gidemeyen herkes için çook süper eğlenin mutlu olun fdyi görün çok bağırın şarkılarda... bi gün kaldı konsere nolur buraya da gelsin ya çok özledim onu çoooooook ve çoooooo..k üzgünüm o konserde sizlerle beraber olamayacağım için.. :cry: :cry:
odysseia

ya yeni öğrendim imza günü olayını..orada da buluşabiliriz..süper olur ya:))))
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

arkadaşlar kimse üzülmesin lütfen,bu lavinya.net için bir ilk ve karambole gerçekten :o birlikte çok daha güzel şeyler yapacağımız günler olcak,kendim adına bunun için söz veriyorum :wink:

imza günü olayını anlayamadım buarada :?:

akşam görüşmek üzere