Emrah ile konuşuyorduk az önce,buluşalım erkenden bu konserde enönde izleyelim diye.Düşündük ve de taşındık azıcık kaşındık beyin fırtınası yaptık
Saat 20.30 da Balansın üst katında concert holl'un girişinde buluşalım diyorum.kapı açılır açılmaz hücum eder site olarak en önü kaparız
birde telefon numaramı vermek istiyorum o gün gelmek isteyen gelipte bizleri bulamayanlar için
0535 499 59 30 -- 0555 295 19 45 Mehmet.
bakalım kaç kişi olacağız merak ediyorum hadi bakalım kaçmaz bu konser..
ben de varım da, daha erken buluşup önce bi yerlerde otursak taksim de? yoksa o müzikte konuşup anlaşmamız çok zor olur.sonuçta öne gitmek zor birşey değil.biz her pardon diyene yol vermiştik onlar da bize verirler heralde.zaten özlem de hasta.o yüzden önce başka bi yerde buluşalım 5-6 gibi.sonra konsere gideriz.ne dersiniz?
evet, 17 mart... benim vizelerimin başladığı tarih... artık yorum yapmıyorum.. bana nasip değil galiba lavinya.netcilerle bir f.d. konseri dinlemek... f.d.ye hep birlikte eşlik edip eğlenmek... size iyi eğlenceler arkadaşlar... belki bir gün bende gelirim sizlerle...
mucizelerimi yaratarak bende geliyorum konsere... taa denizliden 16saat yol gelip konseri izleyip ertesi günde maalesef dönmek zorunda kalıcam sanırsam.. beni tanıyanınız yok pek ama olsun tanıyanlar tanımayanlara anlatır artıkın;) erken gelicez bizde özlemcimle görüşmek üzere dostlar...
seni kim tanımaz murat yaa=) harika ya.bu konserde çoktandır konuşamadığım ve görüşemediğim herkes olacak.inşallah katılım daha da artar.bu arada serkan abimden ses çıkmıyor.yoksa gelmeyecek mi? gülşah abla da birşey demedi? onlarsız olmaz kiiiiii=(
yelda'cım işlerim feci yoğun bu aralar. siteye de giremiyorum. allah izin verirse geleceğiz BigmerLin'le beraber... yanımızda sitemizden olmayan arkadaşlarımız da olacak...