18 yaşını doldurmamış kullanıcıların dikkatine

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

18 yaşını doldurmamış kullanıcıların dikkatine

Mesaj gönderen Bugfixed »

Bu başlık her üyeyi kapsamakla birlikte 18 yaşını doldurmamış kullanıcıların özellikle okuması gereken bir yazı var yazıyı ister okuyunuz ister okumayınız kesinlikle kabul etmiş sayılırsınız.

Aksi durumda 18 yaş üstü kullanıcıların 1 defaya mahsus olmak üzere gözardı durumu lakin 18 yaşını doldurmamış kullanıcılar bu hak geçerli değildir.

NOT: Bu konuda geçen bildiriler herkes için geçerlidir. Ayrıca Sitemizde yazan her bilginin doğruluk derecesi tartışılır. Ve mesaj yazanın sorumluğundadır. Özellike 18 yaş altı kullanıcılarımızda gördüğümüz bunalımsal mesaj ve gayesiz yaşam sözlerinden dolayı bu başlığı atmayı uygun gördük. 18 yaş altı kullanıcılara tavsiyemiz tabiki bu dost tavsiyesi emrivaki değil. Ne işiniz var forumlarda gidin çıkın gezin gezdirin vs. ayrıca hüzünlü müzikler yerine neşeli müzikler dinlemeniz zorla da olsa ve çeşitli aktivitelere katılmanızdır. İnanın kötü yönlenmeler ve buna benzer konular için yol gösterici olacağı kanısındayız.
En son Bugfixed tarafından Perşembe, Eylül 14, 2006 19:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ne yani şimdi yazmadan önce iyice düşünmemiz mi lazım..18yaşını doldurmuşlar içinde geçerli dimi :?:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

Mesaj yazamaz diye bir ibare yok. Mesajda gayet açık aslında arkadaşlar.
.Terazinin Hüznü.
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

ben ki hic bir sey analamadim bir az da konuyu acarmisiniz
Scream

Mesaj gönderen Scream »

kısacası site içi kurallarına 18 yaşından küçüklerin daha dikkatli olaerak davranıp uyması zorunlu aksi takdirde uyarı almadan gereken yapılacaktır
éLIF

Mesaj gönderen éLIF »

Teşekkürler Murat.
Eline, koluna sağlık.
İyi bir konuya değindin...
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin

Sen de görümüşündür ya zaten forumlarda inanılmaz bir hal almıştı. ben tşk ederim gerçekten çok gerekli idi.
.Terazinin Hüznü.
éLIF

Mesaj gönderen éLIF »

Bu başlık uzar gider. Sen gerekli açıklamayı yapmışsın Murat ve buna uyulmalı...
O yüzden yüksek müseadelerinizle ben bu başlığı kapatıyorum.
18(-)arkadaşların bunu anlayışla karşılayacağına eminim...
Sevgiler.