26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında
Re: 26 Ocak 2007 Cuma - Beyoğlu Balans konseri hakkında
ortayaşlıçift ve başak ile birlikte 15-20 vardık..
-
- Site Admin
- İsim: Murat
peki 

Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Süper bir geceydi,çok keyifliydi. Bir aile olarak orada bulunmamız bambaşkaydı. Bir yanım hep eksik kalırdı FD konserlerinde ama bu konser kalbimle,bedenimle,ruhumla oradaydım... Bağıra bağıra yaşaya yaşaya söyledik şarkıları...
Ben bir ara kalbimiz dayanmayacak sandım...
En hasta dinleyiciler bizmişiz... Bizimle gurur duyuyormuş Feridun Abi...
Hayatımda izlediğim en güzel FD konseriydi. Beyaz,Unut Beni,Sor,Düşlerime Kal geceyi daha bir anlamlandırdı sanki...
Dün akşam orkestra da bambaşkaydı. Çok sağlam çaldılar.
Taner abiden gözlerimi ayıramadım sololarda...
En son Ata "Sözlerimi Geri Alamam" ı söyledi....
Tek kelimeyle harikaydı. Teşekkür ederiz,iyi ki varsınız dostlar...
İyi ki en hasta dinleyiciler biziz Feridun Abi...
Kendimle gurur duyuyorum....

Ben bir ara kalbimiz dayanmayacak sandım...
En hasta dinleyiciler bizmişiz... Bizimle gurur duyuyormuş Feridun Abi...
Hayatımda izlediğim en güzel FD konseriydi. Beyaz,Unut Beni,Sor,Düşlerime Kal geceyi daha bir anlamlandırdı sanki...
Dün akşam orkestra da bambaşkaydı. Çok sağlam çaldılar.
Taner abiden gözlerimi ayıramadım sololarda...
En son Ata "Sözlerimi Geri Alamam" ı söyledi....
Tek kelimeyle harikaydı. Teşekkür ederiz,iyi ki varsınız dostlar...
İyi ki en hasta dinleyiciler biziz Feridun Abi...

-
- Yeni Üye
her ne kadar sizlerle buluşamasam da.. ben de ordaydım ve çooooooooooooook eğlendim! saat 12 ye kadar beklememize değdi diye düşünüyorum
konser bitiminde... belki bi ihtimal diye elimi uzatmıştım fd'ye.. bu tarz şeylerden hoşlanmadığını biliyorum ama.. yine de engel olamadım kendime .. sağolsun geri çevirmedi elimi
çok mutlu oldum! tarif edilir bir duygu değil...

-
- Üye
- İsim: Sonay
yanımıza gelebilseydin keşke bizi fark ettin mi nidilat
-
- Üye
- İsim: Basak
: 26 Ocak 2007 Cuma - BeyoÄlu Balans konseri hakkında
3 Åubat yeni melekten beri izlediÄim en iyi fd performansıydı. sanırım seyirci kitlesiyle ilgili. yeni tanıÅtıÄım arkadaÅlar tekrar merhaba.
evet başak da grubumuzu hemen fark edip aramıza katıldı arkadaşlarıyla ve biz daha da kalabalık olduk daha konser başlamadan. ve o üst kattaki görevliler o yüzden süperdiniz dediler
herkes çok eğlendi..

-
- Takımdan
- İsim: Aslı
Evet konserin heyecanını ve mutluluğunu biraz üzerimden atmışken bende bişeyler yazayım
gerçekten çok güzel bir geceydi çok keyifli geçti.Başlaması için biraz beklemiş olsakta hiç sorun değildi,onu çok keyifli ve samimi gördüm mimikleri,espirileri süperdi.Beni bir kez daha hayran bıraktı kendine.Güneş gözlüklerini takmadığı ve o güzel gözlerini görebilmemizi sağladığı için teşekkürler.Şarkıların tamamına eşlik ettim ama biraz abartmışım sanırım sesim birazcık kısılmış
unut beni şarkısında çok fazla bağırdım çünkü çok sevdiğim bir şarkı.Fotoğrafını çekmek istiyordum ama bir sorun nedeniyle getiremedim makinayı
tek üzüldüğüm konu budur geceyle ilgili.Orkestranın performansıda çok iyiydi.
Ayrıca orda tabii ki lavinyadan arkadaşlarlada tanıştım ama sadece 3 kişiyle orda onlarla aynı havayı solumak güzeldi.Tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar
Ben ön taraftaydım o yüzden konuşma fırsatı pek bulamadık neyse daha fazla uzatmayayım yazılacak çok şey var ama buraya sığdıramam heralde..

Ayrıca orda tabii ki lavinyadan arkadaşlarlada tanıştım ama sadece 3 kişiyle orda onlarla aynı havayı solumak güzeldi.Tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar

En son yagmurlar tarafından Cumartesi, Ocak 27, 2007 21:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bu arada fotoğraf eklenirse lütfen haber verilsin arkadaşlar..
-
- Yeni Üye
gerçekten çok güzel geçti konser 12 ye kadar beklememize deydi ilk başta 4 saat sürecek dedi konser bayağ sevinmiştik ama 2 saat oldu:)
zaman çok çabuk geçti sabaha kadar dinlemek isterdim doğrusu ya soylecek çok daha güzel parçaları vardı ama soyleyemedi bu yuzden biraz kırgınım...he birde birdaha balans a konsere falan gitmem ses düzeni çok bozuk gitar ve klavyenin tadını alamadım sesler resmen birbirine girdi ya neyse....feridunun orda olması tüm olumsuzlukları kaybetti..bu arada sizlerdede tanışamadık orada birdaha ki sefere umarım...
zaman çok çabuk geçti sabaha kadar dinlemek isterdim doğrusu ya soylecek çok daha güzel parçaları vardı ama soyleyemedi bu yuzden biraz kırgınım...he birde birdaha balans a konsere falan gitmem ses düzeni çok bozuk gitar ve klavyenin tadını alamadım sesler resmen birbirine girdi ya neyse....feridunun orda olması tüm olumsuzlukları kaybetti..bu arada sizlerdede tanışamadık orada birdaha ki sefere umarım...
-
- Yeni Üye
- İsim: esra
ben de dün gece oradaydım çok güzeldi lavinya net grubunu farkettim ama yanınıza gelemedim çünkü hepinizbirbirinizi tanıyordunuz (utandıımmm
) şimdi de piişman oldum keşke gelseydimm 
amaaaa ben böyle güzel bir performans görmedim , inanılmaz eğlendim, çok güzeldi, bir de üzüldüm "buralar soğuk'u" söylemedi. yani en azından ben çıkana kadar duymadım 02,15 de çıktım çünkü. umarım en yakın zamanda bir konser daha olur ve ben bu sefer utanmam sizinle beraber izlerim:):):)

amaaaa ben böyle güzel bir performans görmedim , inanılmaz eğlendim, çok güzeldi, bir de üzüldüm "buralar soğuk'u" söylemedi. yani en azından ben çıkana kadar duymadım 02,15 de çıktım çünkü. umarım en yakın zamanda bir konser daha olur ve ben bu sefer utanmam sizinle beraber izlerim:):):)
bazılarımız birbirini ilk kez görüyordu. mesela ben herkesi herkes beni ilk kez gördü. keşke gelseydin, zorluk çekmezdin eminim..
-
- Görevli
- İsim: güLşah
albüm haline getirilen 28 mayıs konserinden sonra dinlediğim en harika feridun düzağaç konseriydi... sor, düşlerime kal, unut beni konserin süprizleriydi... beyaz da, her konserinde söylemediği şarkılarındandır feridun düzağaç'ın... 12'ye kadar beklemenin ve önde boş yer varmışçasına sürekli daha öne gitmeye çalışan kişilerin yarattığı gereksiz sıkışıklık durumunun dışında harika bir geceydi... önceden tanıdığım ve yeni tanıştığım tüm lavinyacılara teşekkür ediyorum bu güzel geceye eşlik ettikleri için... bundan sonraki her konserde aynı tabloyu çizebilmek ümidi ile...
ben fotoğraf çektim, netlik açısından pek iyi değiller ama idare edersiniz siz
fakat fotoğraf makinası bigmerLin'de (zafer). evine gidince ya o ekler siteye ya da bana yolladığı zaman ben eklerim. bu yüzden birazcık beklemek gerekicek... 

ben fotoğraf çektim, netlik açısından pek iyi değiller ama idare edersiniz siz

-
- Yeni Üye
- İsim: esra
ben burada hep herkes birbirinin adını bildiği için daha önce tanışmışsınızdır diye düşünmüştüm, çok üzüldüm. ama izledim sizi coşuyordunuz çiçekler havada
çok eğleniyordunuz.
birdahakine beni de alır mısınız aranızaa
şaka şaka almasanız da gelirim ben 

birdahakine beni de alır mısınız aranızaa

-
- Üye
- İsim: Sonay
esradeg yazdı:ben de dün gece oradaydım çok güzeldi lavinya net grubunu farkettim ama yanınıza gelemedim çünkü hepinizbirbirinizi tanıyordunuz (utandıımmm) şimdi de piişman oldum keşke gelseydimm
keşke gelseydin yanımıza ben de kimseyi tanımıyordum fakat tanıştık ve kaynaştık