29 EYLÜL..
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
- İsim: derya
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
istanbuldaki arkadaşlar filme beraber gidelim dedim kimseden konuyla alakalı bir fikir gelmedi tekrar yazmak zorunda kaldım...
sen denizlidensin sanırım bende denizlide okuyorum istanbulda değil ama galiba denizlide izlemeye fırsatım olucak.burda işten güçten fırsat olmuyo
sen denizlidensin sanırım bende denizlide okuyorum istanbulda değil ama galiba denizlide izlemeye fırsatım olucak.burda işten güçten fırsat olmuyo
En son papatya tarafından Perşembe, Eylül 14, 2006 17:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Üye
- İsim: Şahika
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Görevli
- İsim: güLşah
eveeettt
izledimm.. çok da memnun ayrıldım filmden.. konu itibari ile ilgimi çekti.. bence akıcı bir film..
feridun bey, "adamız'ın hiko dayısı" (emrah iyi bilir )ve "istavrit hakan bey" ile çok iyi bir performans sergilemiş bence.. feridun bey kendisi gibiydi..
ayrıca "hakan altun" da sanatçı olan hakan altun değilmiş! bunu da burada açıklığa kavuşturayım.. feridun bey'in arkadaşı olan "hakan bey"in soyadı da altun'muş! bende bu film vasıtası ile öğrenmiş oldumm... hepinize iyi seyirler dilerim.. umarım benim kadar keyif alırsınız...
izledimm.. çok da memnun ayrıldım filmden.. konu itibari ile ilgimi çekti.. bence akıcı bir film..
feridun bey, "adamız'ın hiko dayısı" (emrah iyi bilir )ve "istavrit hakan bey" ile çok iyi bir performans sergilemiş bence.. feridun bey kendisi gibiydi..
ayrıca "hakan altun" da sanatçı olan hakan altun değilmiş! bunu da burada açıklığa kavuşturayım.. feridun bey'in arkadaşı olan "hakan bey"in soyadı da altun'muş! bende bu film vasıtası ile öğrenmiş oldumm... hepinize iyi seyirler dilerim.. umarım benim kadar keyif alırsınız...
-
- Üye
- İsim: rüya
-
- Üye
- İsim: Nilay
-
- Görevli
- İsim: güLşah
feridun beyin sahnesi.. hmm.. tahminen 5-10 dakikalık birşey.. valla değip değmeyeceği senin kendi zevk ve tercihlerinle alakalı.. bence benim gitmeme değdi... ama seni bilemem..filme giden arkadaşlar , nasıl feridunun sahnesi çok mu az mı. değermi yani gitmemize ?selamlar
sağol canım benim hadi gel bakalım, burda seni bkleyenler varbu gece 1 de yola çıkıyorum.
Bekle beni istanbuL....
Ben de filmi gelince izlerim artık.
Ama ablacım beğendiyse sorun yok. hakan abi de ben şöhret oldum diyodu gülüşmüştük en son. İstanbul da görüşürüz artık
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap