üç tane dilke hakkı.dünyada o kadar az insan var ki hayatında bir kere bile istediği şey olmayan.ben sanırım herşeyin güzel olmasını isterdim ölümün bile.sanırım bu hepsini kapsar.mesala güzel bir insan ama her yönden.güzel bir hayat ne dersiniz bence böyle.........
sağlıklı ve huzurlu bi yaşam.ne kadar sürdüğü önemli deil ama huzurlu bi şekilde geçmesi çok önemli.şu son yaşadıklarımdan önce heralde mutlu olayım param olsun iyi bi işim olsun ah bi de yakışıklı sevgilim olsun diyebilirdim ama inanın hayatta hiçbişey insanın sağlığından ve huzurundan daha önemli değil.yani öncelikli olan insanın kendisi sonra diğer insanlar ve dilekler yani bence..
ASLINDA İŞ DİLEK TUTMA HAYALİNE GELMİŞSE O DURUMUN ORTADAN KALDIRMAK İSTERDİM BU CİNİN GÜCÜ NEDİR? BİLMEM AMA DÜNYAYI HERŞEYİ İLE YAŞANACAK HALE GETİRMESİNİ İSTERDİM BU OLURDU DİLEĞİM HERHELDE
böle bi şansım olsaydı ilk önce o cindn onu bna getirmesini isterdim(bn onun için elimden geleni yaptım ama olmadı birazda cin uğraşsın?) 2. olarak şu öss kabusundn sağ salim kurtulmayı dilerdm heralde 3. yü bi düşünmm lazım malum son dilek? önce bi cin çıksın ve ilk 2 isteğimi yerine getirsin snrasını sonra düşünürüm!