tesekkurler vanessa ama bildigim kadariyla albumleri yok hala piyasa da nasil temin edebilirim o sarkiyida bilmiyorum.tavsiyen icin sagol.insallah bi gun dinleyebilirim donersen adli parcasin ni da...
selam arkadaslar, bende 6.cadde'nin cd'si var ve tek kelimeyle mükemmeller. bütün sarkilarini dinlemenizi tavsiye ediyorum. albümde kötü sarki yok. aslinda buna sasirmadim diyemeyecegim, yeni bir grup icin fazlasiyla iyiler. basarilarinin devamini diliyorum...
git şarkısını dinlemediyseniz tavsiye ederm arkadaşlar çok güzel bir parça hatırlarsanız müzik yarışmasında 6. cadde 1. olmustu manga 2. ama fakat 6. cadde sabuha albümüyle büyük bir facia yaşadılar ve bence mangadan kat kat üstün bir grup.
BENce MüThişş biR gruP ..) köTü şaRKsı ManGa ve onun TArzı grupLArın EN iyisi ..) BütüN şarKıLArı hariKa Cd si ni haLa buLamadıM ..)AnadoLurocktan diNleyebiLirsiNiz şaRKıLArını..))beniM favoriM yiNede sENN!!
arkadaslar ben de tavsiye ederim 6. caddeyi. mutlaka dinleyin. bütün sarkıları birbirinden güzel walla. özellikler de YİNEDE SEN ,GİT ve ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA....SEHİRLER YANDİ ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BEN ACIYI TATTIM KANINA KARIŞTIM
evet en iyisi git bencede..bnde büyük bi anısı var.bu dahada anlamlaştırıyo şarkıyı benim için. ben üşümem sen geç beni dediindede uyanıyorum..
birde Emre Aydının -Belki bir gün özlersin şarkısınıda tavsiye ederim.