adressizzzzz

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
bilinmezlik

adressizzzzz

Mesaj gönderen bilinmezlik »

Hiç bir şey diyen bir cümlenin
Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim;
Öznesiz.. Zamansız.. Zarfsız... Mektupsuz... Adressiz...
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ah....seni nicelerdir aradım.biraz hüzündün önce sonra fazla fazla kin oldun.başardım kendimi kandırnayı işte.artık sonuz nefretimsin.SEN KİMSİN UĞRUNA BİR HİÇ OLAYIM,KALPSİZ!KİMSİN...KİMSİN....eski cumartesi gecelerim bile değilsin.kadim bir anısın sadece.unutamadığım ve hep derin kinimle andığım.
tarikbolat

Mesaj gönderen tarikbolat »

öznesiz...zamansız...zarfsız...mekrupsuz...adrezsizz...ben biyim acaba bu alala :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8)
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

limanım yorgun yastan....
flylover

Mesaj gönderen flylover »

SENİ ARAR DURUR BİR KÖREBEYİM ÇIK ORTAYA NOLUR YARALARIM İYİLEŞSİN...
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

çok zaman geçti..
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

:wink: :wink: Haber vermeden gelme zor olur!!
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

arkadaşlar aranızda edebiyat bölümünde okuyan yada bu kısmı anlayan varsa lütfen bana tercüme edebilir mi? Hala kafamı kurcalıyor?

hiç bi şey diyen bi cümlenin ortasına terkedilmiş bi kelimeyim öznesiz,zamansız,zarfsız,mektupsuz,adressiz...

bu nasıl bi cümledir? hangi öğeleri vardır?heralde bi yüklemi var..
éLIF

Mesaj gönderen éLIF »

Pek edebiyatla aran yok galiba hseven.
Şiirlerde bazen özne, yüklem gibi dilbilgisi kuralları kullanılmayabilir, bu da onlardan bir örnek...
Fakat cümlenin içeriğini anlamadıysan o ayrı.
é.
En son éLIF tarafından Çarşamba, Temmuz 20, 2005 18:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
fdfan buket

Mesaj gönderen fdfan buket »

elif haklı. herşeyden önce feri duygu adamı ve hatta onun için şair bile denilebilir. dolayısıyla yazdıklarıda şiirsel bi ifade vericek bundan dolayı o duygularını anlatırken imgelere baş vuruyor. varsın kurduğu cünlenin yüklemi olmasın..
hem bu alışılmışın dışında ki cünleler feridun abimizin özgünlüğünün bir göstergesi bence..
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

aynen katılıyorum fdfan bukete feridun abi sıradışı bunu hala anlayamayan anlasın milletin alışkın olduğu günlük kullanımlar yok onun dilinde ve şarkılarında tamamen üstdüzey bi şiirsellik ve farklı bakış açıları var.
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

feridun düzağaç'a "feri" demesek kırk yıllık arkadaşımızmış gibi... :?
éLIF

Mesaj gönderen éLIF »

Bu bir Bozcaada'ya sor bakalım scalon...
Di mi Bozcaada ? ;)
é.
umit_shady

Mesaj gönderen umit_shady »

DAHA AZ SASIRTIYOR BENI ARTIK YASAMAK
SARKILAR DAHA AZ AGLATIYORSA BUNDAN OLMALI
KENDIMI KANDIRSAM SENI KANDIRAMAM
HUZUN
BENIM BILE BILE LADESIM
.....
HSEVEN UMARIM ETKILI OLMUSTUR ISTE EDEBIYAT....EYVALLAH...
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

konu başlığıyla alakasız bu yazacaklarım.. buraya yazdığım için üzgünüm.. fakat özel mesajlaşma kapalı..

bozcaada'nın fedirun düzağaç'ı tanıyor olması birşeyi değiştirmez, konuştukları zaman ona "feri" diye hitap ettiğini zannetmiyorum. kaldı ki ben bozcaadayı'da kastetmemiştim..

anlatmak istediğim, lavinya.net'in herkesin girip yazılanları okuyabileceği bir web sitesi olması sebebi ile, feridun düzağaç'tan "kırk yıllık arkadaşmış" gibi bahsedilmemesi idi.. :roll: