adressizzzzz
adressizzzzz
Hiç bir şey diyen bir cümlenin
Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim;
Öznesiz.. Zamansız.. Zarfsız... Mektupsuz... Adressiz...
Ortasına terkedilmiş bir kelimeyim;
Öznesiz.. Zamansız.. Zarfsız... Mektupsuz... Adressiz...
-
- Üye
- İsim: ali
arkadaşlar aranızda edebiyat bölümünde okuyan yada bu kısmı anlayan varsa lütfen bana tercüme edebilir mi? Hala kafamı kurcalıyor?
hiç bi şey diyen bi cümlenin ortasına terkedilmiş bi kelimeyim öznesiz,zamansız,zarfsız,mektupsuz,adressiz...
bu nasıl bi cümledir? hangi öğeleri vardır?heralde bi yüklemi var..
hiç bi şey diyen bi cümlenin ortasına terkedilmiş bi kelimeyim öznesiz,zamansız,zarfsız,mektupsuz,adressiz...
bu nasıl bi cümledir? hangi öğeleri vardır?heralde bi yüklemi var..
elif haklı. herşeyden önce feri duygu adamı ve hatta onun için şair bile denilebilir. dolayısıyla yazdıklarıda şiirsel bi ifade vericek bundan dolayı o duygularını anlatırken imgelere baş vuruyor. varsın kurduğu cünlenin yüklemi olmasın..
hem bu alışılmışın dışında ki cünleler feridun abimizin özgünlüğünün bir göstergesi bence..
hem bu alışılmışın dışında ki cünleler feridun abimizin özgünlüğünün bir göstergesi bence..
-
- Takımdan
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Görevli
- İsim: güLşah
konu başlığıyla alakasız bu yazacaklarım.. buraya yazdığım için üzgünüm.. fakat özel mesajlaşma kapalı..
bozcaada'nın fedirun düzağaç'ı tanıyor olması birşeyi değiştirmez, konuştukları zaman ona "feri" diye hitap ettiğini zannetmiyorum. kaldı ki ben bozcaadayı'da kastetmemiştim..
anlatmak istediğim, lavinya.net'in herkesin girip yazılanları okuyabileceği bir web sitesi olması sebebi ile, feridun düzağaç'tan "kırk yıllık arkadaşmış" gibi bahsedilmemesi idi..
bozcaada'nın fedirun düzağaç'ı tanıyor olması birşeyi değiştirmez, konuştukları zaman ona "feri" diye hitap ettiğini zannetmiyorum. kaldı ki ben bozcaadayı'da kastetmemiştim..
anlatmak istediğim, lavinya.net'in herkesin girip yazılanları okuyabileceği bir web sitesi olması sebebi ile, feridun düzağaç'tan "kırk yıllık arkadaşmış" gibi bahsedilmemesi idi..