Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

ağlıyorum

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
selcukaydin

ağlıyorum

Mesaj gönderen selcukaydin »

ağlıyorum
yüreği can çekişen bir babanın evladına son bakışını seyrederken , içim burkuluyor ... bu kadar basit mi diyorum bir hayatın harcanması ... bu kadar kolay ölmemeli ülkemin küçücük çocukları ... açık bırakılan bir logar kapağı almamalı oyunları yarım kalmış bir çocuğun ömrünün geri kalanını :(

se.a
valerie
Üye
Üye
Mesajlar: 799
Kayıt: Pazartesi, Kasım 20, 2006 16:10
İsim: Melek
Konum: İstanbul

Re: ağlıyorum

Mesaj gönderen valerie »

çocuklar ölüyor ve biz sadece seyirci kalıyoruz!
uzak
Üye
Üye
Mesajlar: 216
Kayıt: Pazartesi, Ocak 29, 2007 21:02
İsim: İltür
Konum: Tekirdağ

Re: ağlıyorum

Mesaj gönderen uzak »

Bir çocuğun ölümünün bu kadar kolay olduğu ve vicdanların bir an için sızlayıp sonra herkesin kendi işine döndüğü bir dünyada, bir çocuğun ölümünden daha acı olan insanlığımızı yitirmiş olduğumuzdur.
Bir çocuk kartondan bir logar kapağı tuzağını nasıl farkedebilir! Onun çığlıklarını kim duyar, duyulsa da neye yarar! Bir masum gittiyse artık, yapılabilecek hiçbir açıklamanın önemi yoktur!

Sorumlulular elbette ki aranmalı ve bulunmalıdır. Ama arasak neye yarar! Aslolan içimizdeki sorumluluğu bilmekten geçer.

Sorumlular değil, sorumsuzlar yanıbaşımızdadır.
Cevapla