ah sende mi fd sende?

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
buralarsoguk

ah sende mi fd sende?

Mesaj gönderen buralarsoguk »

Umarim bu bolumu webmaster kapatmaz belki ozel hayattan
bir seyler yazilmis ama burada amac fd nin karekteri ve tum fanlar
ilgilendiren bir sey
arkadaslar hic soylemek istemezdim ama soylemesem bu dert mi ne mi bilmem benioldurecek dun abim
magazinde teomanin balans ve manevra siunin galasini
izliyordu sonra beni cagirdi gel de sizin magazinde gorunmeyen fd ye bir bak dedi evetvehayatim boyunca o sahneyi ve o cumleleri unutmayacam bizim fd balans ve manevranin galasindaydi sonra magazinci dediki"ve iste genc rockci fd yeni kiz arkadasiyla baksaniza bir birinden ayri durmaya calisiyorlar "neise buyuk bir sok
gecirdim inanmadim daha oncede bir arkadasim bir seyler soylemisti ama ben gulub hayir baskasiyla karistirmissin bizim fd magazinde olmaz hem onun bir karisi ve birde tatli bir kizi var demistim ayrica o bir plotonik asik baskalari gibi her gun birisiyle cikanlardan degil demistimbilmiyorum o sahneleri gorunce midem bulandi inanamadim
ama bilmiyorum belki de bir karisiklik olmus cun bir baska oyuncuda var oda evli birisi onada sevgilisiyle
dedi bilmem belkide fd nin karisiymista magazinciler fd nin hakkinda bir sey bilmedikleri icin yeni kiz arkadasi demisler .magazinde oilmasini da kinamiyorum cun
orasi bir galaydi bir suru kamera vardi fd de kameralari gordugunde sok oldu yani carsafla durub oraya gidemezdide ama bilmniyorum
hem onu suclu ve hem sucsuz buluyorum ama ben magazinciler curet edib ona haber yapamazlardi diyordum ama haber yazinca sinir oldum tabi .
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Evet bende gördüm Lakin anormal yönü nedir onu anlamadım yani gezebilir. Ömür boyu tek tabanca gezecek değilya. Magazin konusuna gelince onlar haber namına herşeyi yapabilirler. Buna da alıştık.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

onunda renkli bir hayatının olması normal....ama ben fd nin enfazla telvolelerde kullanılması katiyyen yasak olan albümlerini ve mütevazı-sandığım-hayatını sevdim.zire yaptığı derin şarkıların ancak derin hayatlardan çıkacağına eminim.ama yinede kötü birşey yaptıysa oda bir insandır,şeytanları vardır der geçerim.ama yıkılmış bir sürü şeyle birlikte....... :shock:
fedeizm

Mesaj gönderen fedeizm »

Ben de gördüm haberi, çok öfkelendim haberde geçen ifadelere, O'nun için böyle bir haber yapmalarına çok da şaşırdım. Ancak herhangi birisi gibi geldi bana yanındaki hanım, sevgili gibi değil. Belki de yakıştıramadığım için bana öyle gelmiştir. Ben hala sevmeye devam ediyorum.
buralarsoguk

bence eyer ayrilmadiysa kesin sevgi hanimdi o magazinciler sacmalamislar neise keske oyle olsun.
buralarsoguk

bug fix bay tabi baylar icin bir kotu yonu yok yani bunu sace bir kadin ve bir kucuk cocuk iyi anlar ve tabi bende simdi onlarin ne his ettiklerini iyi biliyorum hem fd farkli birisi baskalari gibi degil.neise bir defa daha rica ediyorum lutfen bu konu fikrimi cok maskul etmis o kadinin kim oldugunu sace bilen varsa soylesin o zaman konu artik kapatilmistir yoksa web master lutfen kapatm,a su konuyu :cry:
ebruli

Mesaj gönderen ebruli »

arkadaslar yapmayin hepimiz fd yi taniyoruz degilmi? bu zamana kadar boyle birsey yapmadida simdi mi yapacak sanmam.bu da bir magazin oyunu iste.akillarinca haber yapiyolar , hani fd yi hic medyatik yerde daha once gormedikleri icin boyle bi haber yaparsalar tutar diye dusunduler.ama keske fd bu isin aslini getirse
buralarsoguk

evet bir kere de teomanala aralarini acmak istiyorlardi ama yapamadilar onlar zaten arkadas ogun teoman fd yi cok beyendigini soyledi zaten bende gercekleri bilmek istiyorum ya anlamasam olurum icimde fd ye bir kirginlik olusmus belki sizce oyle yapmasi bir sey degil ama benim icin fark ediyor onu duygular adami biliyorum lutfen beni analayin kes ke yalan olsada fd sikayet edib bu magazini bir kac hafta kapatsin keske o kadinda sevgi hanim olsun
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

arkadaşlar panik olmayın lütfen,
yani sonuçta o da bir insan ve buda onun seçimidir yargılamak bize zaten düşmez...bir de onun için kullanılan ibarelere nie bozuluyosunuz ki;medyanın pireyi deve yada atı eşşek yaptığını hepimiz biliyoruz...o biçok şeyi yıllardır kanıtlamış durumda zaten!!
tarikbolat

Mesaj gönderen tarikbolat »

MRB ARKADAŞLAR BENİM EN NEFRET OLAY BU SİZENE ARKADAŞ ADAMIN ÖZEL HAYATI İNSANIN GÜZEL BİR MUTLULUGU VAR ONU NEDEN EŞİNE KÖTÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN KAÇ TANE BERABERLİK SON BULDU İÇİN RAHAT ETMİŞTİR UMARIM ŞUAN O MAGAZİN KONUSU OLARAK YAZAN ARKADAŞI ARIYORUM BULURSAM KENDİNE İKİ ÇİFT SÖZÜM VAR İNSANLARIN SEVDİYİ BİR İNSANI NEDEN KÖTÜLÜYORSUN YAPACAKSAN HABER GİT KENDİ YAPTIGIN OLAYI HATAYI ANLATTA GÖRELİM OZAMAN NE OLACAK HALİ N GÖREYİM . ARKADAŞLAR HERKES NEDERSE DESİN DİPTEYİM SONDAYIM ÖLENE KADAR FD NİN YANINDAYIM SİZLERİDE BEKLERİM BOŞ KELİMELERLE VAKİT ÖLDÜRMEYELİM
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

buralarsoguk bunun erkeklikle alakası yok . Siz bu kadar şaşırdınız ama ben şaşırmadım . Sadece magazincilerin onu haber etmesine kıl oldum sadece bu ama. Oradaki kişiye gelince Feridun abinin yanında ise eğer arkadaşıdır. Oda bizdendir eminim.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Susalım biraz...

Mesaj gönderen haldunbar »

F. D. Hep yalnız görmeye alıştığımız için yadırgamış olabiliriz. Onu hep yalnız kabul etmek benim de tercihim. Ama sonuçta kamera önünde olmasa Feridun un da hayatında birilerinin olması doğaldır. Yoksa ayrılık şarkıları yazmanın(Alev Alev), hiç dönmeyecekmiş gibi hissedilen kişilerin arkasından yazılmış(Buralardan Gitme,İçimden Şehirler Geçiyor, Kördüğüm) şarkıların nasıl bir anlamı olurdu ki. Bütün bunları buralarda yazıyor olmamız bile bir tür magazindir bence. Onun için susalım, üstat doğru yolu kendisi bulacaktır. Ve elbette Söz Üstadın... -Oysa ellerin benim en sevdiğim çiçeklerimdi-...
buralarsoguk

tarik bay ben bu haberi yazdigim gun sasirdim ve fd yi boyle bir yerde simdiye kadar gormedigim icin panik oldum ve bunu her kesle paylastim belki gercekleri bilir diye ama simdi olayi bir kac kez gozden gecirerek bunun bir magazin oyunu olduguna tam ovucumun ici gibi eminim ve o nedenle artik cok mutluyum ve ayrica bence bir az dikkatli oku bven bu beraberligin bitmesine uzuldum ve hatta agladim bile belki manyakca ama neise eyer dikkatla okursan zaten sende gorursun ama sen galiba yuz seksen derece farkli anladin olayi .
neise fd abi ozur dilerim bir anda panik oldum ama su magazincilerin kafasini yolmaya yardim istersen bende varim . :lol:
fedekolik

Mesaj gönderen fedekolik »

arkadaşlar duum aydınlanmıştır. aynı programın dün akşam ki yayınında feridun düzağaç hakkında yaptığımız haberin düzeltmesini yapıyoruz. o bayan feridun düzağacın çok yakın bir arkadaşıdır,sevgilisi değil dediler.
bende çok üzülmüştüm ama aydınlandığı iyi oldu
sevgiler....
buralarsoguk

vallah bana bir az garib geldi de su utanmaz magazinciler oyle bir sey yapmazlar yinede bilmem ama bir az garib geldi yani yani dogrusu inanmadim