f.d taraftarlari ne yapiyorsunuz neden f.d ye baska fan kluplarda acmiyorsunuz acanlari bile kapatiyorsunuz o feridun.tk oda feridun duzagac cjp ( boyle bir siteydi hatirlamiyorum) oda ferinin kendi sitesi aglamak istiyorum acanlara bile destek vermiyorsunuz size resim ekleme imkanlari var yani sizde f.d den hic bir resim yazi konser resimi haber yokmu aglamak istiyorum ozellikce bunu istanbullulara soyluyorum kizmayin bana
ah ah bizim elimizden gelen bir şey yok ama F.D nin konserine giden ve Resim Cekmeyenler veya istanbulda oturanlar f.D'yi her gün görme fırsatı bulanlar (utansın )
Aslında Asyadaki Türk Ülkelerine Sanaçılarımız konserler İçin Gitmeliler Örneğin Rahmetli Barış Manço Bunu Yapıyordu Senin Adına Çok Üzgünüm Ama Kendini Fazla Sıkma Çünkü Bizler Türkiyede Olmamıza Rağmen Konserlere Gitme Fırsatı Pek Bulamıyoruz İmkansızlıklar Yüzünden
Sana Tek Şey Söylemek İstiyorum Hiç Kimse İçin Hiç Bir şey için kendini parçalamaya değmez Sevmek Güzeldir Hayran olmakda Güzeldir ama acı cekmek zordur neyse konu dışına çıkmak istemiyorum ...!
Acı Cekmeye Başladığında demek istediklerimi çok iyi anlayacaksın evet belki tecrübesizliğinden olabilir ama bazı şeylerede somut bir bakışla yaklaşman gerekmektedir. İlla acı cekmeyi beklemem gerekmez. Bişye Daha ben şarkı dinlemeyi severim ya şarkılar manalı olacak ruha hitab edecek yaşadığın olaylar bu şarkıların içinde yer alacak yada kulağa hoş gelecek bilmiyorum Belkide F.D yi bu yüzden Dinliyorum zaten bütün parçalarını dinlemem ya bana bir kaç şeyi hissetmiştir yada kulağıma hoş gelmiştir..