Aldatmak
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: Aldatmak
fazlasıyla..
-
- Banlanmış Üye
gereksiz bi korku peki şimdi vicdanınla yüzleşmekten de korkmuyo musun
-
- Yeni Üye
Aman uzak olsun ikiside
-
- Üye
- İsim: Hale
ikisini de istemem..aldatılmak iğrenç bi duygu..bir kere aldatıldım aradan 6 sene gecti su anda evliyim ama hala unutamadım..aldatmak daha kötü..insan vicdan azabıyla yaşayamaz bence...
Aldatmak.. Ya faaliyeti gibi kendi de çok basit bir sözcük..Yalın ce mastarlı..
-
- Üye
- İsim: MaSaL
her insan yada "aldatmıştır" ya "aldatılmıştır".illa aşk anlamında değildir aldatmalar,aileye dostluğa arkadaşlığa karşı da yapılır bence...ve asıl söylemek istediğim şu,ister aldatılmış olun ister aldatmış İNSAN SADECE KENDINI ALDATIR.
-
- Üye
- İsim: hayat
insan yalnızca kendini aldatır
ikisi de insanlık dışı bir davranış bence..hani insan gibi insan olmak var ya,o açıdan bahsediyorum...aldatmak yerine bırakmayı seçmeli insan bence,yaşayabileceğimiz çarpık bir ilişki en yakınımızdakine vereceği zararın yanısıra kendimize de büyük zararlar verir..ben yaşamadım ama yaşayan birilerinin nasıl mahfolduğuna şahit oldum...aldatılmak ise insanın görüp görebileceği en büyük acılardan biri...yalan da bir tür aldatmadır ama dediğiniz gibi insan sadece kendini aldatır!
aldatmak , aldatılmaktan daha çok acıtmalı insanı..Bir insanın duygularının istismarı ne kadar vicdansız ne kadar kalpsiz ve ne kadar umursamaz olursa olsun insan bu kadar mideye sahip değildir bence..Şimdi dersiniz aldatıyorlar ama!demekki var öyle mideye sahip olanlar..Atladığınız ufak bir nokta var.Mide değil artık onların ki işkemde..!
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Erkek veya kadın aldatırken mideyimi düşünüyor sanki...
Bence düşünmüyor...
Bence düşünmüyor...
evet malesef ki..Ama erkekler tek gecelik kadınlar ise aşık oldukları için aldatırlar bu bir gerçek..Ama ertesi gün gidip de yüzüne bakmak kısmı mide isteyen bir bölüm..(sen şimdi buna da bulursun birşey yok o kısıma göz gerekiyor şeklinde ama olsun sen anladın işte )
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Yok daha bir şey demiyorum...
aldatan insan zaten duygusuz insandır..olan aldatılana olur.. ama birini secmek zorunda kalsam aynı acıyı cekmek istemezdim ve aldatmayı secerdim..
-
- Üye
aldatmak zaten aldatılmaktır bence çünkü aldattığım aslında benim duygularım,sevgi sözlerim,zamanım..aldatan benim aldattığımda kişiliğim aslında..