Ali Altay
-
- Takımdan
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Bence ALİ ALTAY yapmış olduğu 3 albümünde her defasında farklı şeyler ortaya koyuyor.Terk-i Diyarda daha bir Cem Karaca esintileri varken son albümünde yani 3. sünde daha bir ERKİN KORAY esintileri var.Ben kendisini canlı olarakda defalarca dinledim.Coverlarınada yeni şarkılarınada hayran kaldım.Kendine has bir yorumu var.Türküden,sanat müziğine,poptan Rock'a kadar hangi parçayı söylese insan sanki onu ilk kez dinliyormuş gibi duygulanıyor ve heyecanlanıyor.Kime kasedini ve canlı programını izlemeyi tavsiye ettiysem hep aynı tepkiyi aldım:MÜTHİŞ BU ADAM YAAA...
Bence Türkiye'de tarzı farklı olan 3 rock sanatçıdan biri o.Diğerleride F.DÜZAĞAÇ VE KIRAÇ tır.
Bence Türkiye'de tarzı farklı olan 3 rock sanatçıdan biri o.Diğerleride F.DÜZAĞAÇ VE KIRAÇ tır.
Bence yeni birşeyler üretmeli onu taksim Barabarda sahne aldığım zamanlardan tanıyorum Yaptığı albümlerde hep cover okuyor çıkış parçalarını hep cover lar arasından seçiyor bence yeni birşeyler üretmeli yada üretilmiş fakat açığa çıkmamış şarkıları yorumlamalı .. Sesini ve sahnesini beğeniyorum .. Canlı performansı gerçekten iyiydi .
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Arkadaşıma her iki açıdan da katılıyorum. Yani evet yeni birşeyler üretmeli; ki bunu ikinci albümünde gösterdi aslında, ekibiyle beraber(Yanlış hatırlamıyorsam Namık Nagdaliyev) çok iyi bir iş çıkarmıştı ikinci albümünde ve bence en iyi kasetiydi bu. Yani isterse çok iyi şeyler yapabileceğini gösterdi.Ama işte bunlar açığa çıkmayı bekleyen hazineler gibi. İkinci albümünü edinme şansınız olursa ne demek istediğimi anlayacaksınız.Absolidear yazdı:Bence yeni birşeyler üretmeli onu taksim Barabarda sahne aldığım zamanlardan tanıyorum Yaptığı albümlerde hep cover okuyor çıkış parçalarını hep cover lar arasından seçiyor bence yeni birşeyler üretmeli yada üretilmiş fakat açığa çıkmamış şarkıları yorumlamalı .. Sesini ve sahnesini beğeniyorum .. Canlı performansı gerçekten iyiydi .
İkinci katıldığım konuya gelince; çok çok iyi bir sesi ve canlı performansı var. Ama O da gözlerden uzak olmayı seçiyor. Eğer canlı izleme şansınız olursa mutlaka Ona bir şans verin, asla pişman olmazsınız...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Yeni Üye
- İsim: ibrahim
Re: Ali Altay
zevkle dinlediğim rockçılarımızdan