Alt Komşu...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
sofican
Üye
Üye
İsim: Gizem

Alt Komşu...

Mesaj gönderen sofican »

Kaçan kaçana be dünya hangi birine dur diyeceksin...Korkakalr sarmış bk etrafımızı he hangi birine....
Herkes korkuyor bir şeylerden...Kimi SEVILMEKTEN korkuyor mesela KENDİSİNİN DE SEVILMESINDEN...Belki yara almıştır diyorsunuz mutlaka bir üzeni vardır.Ama kaç kaç nereye kadar be gözüm ?
Yorulmaz mı peki bu kaçanlar ; karşılarına çıkan her kimse ,onları sevebilecek her kimse cismini ,ismini hemen hafızadan silip kaçmaktan yorulmazlar mı ?Of yahu ben bile yoruldum bakınız yazarken...
''Özledim'' diye çığlık çığlığa bağırıyor bizim alt komşu.Adam gayet kifayetsiz gıkını bile çıkarmıyor.'' Özledim be adam anlamaz mısın ,bilmez misin özlemek nedir ?Bir şey söyle! ''
Yok yine tık yok adamda...Yemin etmiş sanki konuşmamaya...Belki o da sevmiş başlangıçta ama sonra kadın da gönülünü kaptırıverince işler değişmiş ; kaçıp gitmeyi uygun görmüş bu beyefendi...Aman ne hoş !!!!
Kadın da sustu şimdi.Dolaplar açılıp kapanıyor...1-) Sessizlık 2-)Sessizlık 3-)Sessizlik
....Gitmeye hazırlanıyor kadın belli.Git be kızım kim tutar seni geç bile kaldın.Tamam acıyacak canın ama inan bu acı sen onu çaresiz beklerken duyduğun acıdan fazla değil.Hem biliyor musun bu neye benziyor ; pis zehirli kanı sıkıp vücudundan atmaya...Bırak acısın biraz ! Ama bak sonra nasıl ferahlayacaksın ,iyileşeceksin merak etme...
Ve son bir kapı sesi ; ''Tak !''
Yahu ama hala susuyor bu adam HALA,HALA,HALA !!!!
AGOVV
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Alt Komşu...

Mesaj gönderen AGOVV »

Herkes korkuyor bir şeylerden...

korku caydırıcıdır..
kişi deneme yanılmayla anlar korkuyu....
korku varsa derste vardır acıda vardır..

Kimi SEVILMEKTEN korkuyor mesela KENDİSİNİN DE SEVILMESINDEN...Belki yara almıştır diyorsunuz mutlaka bir üzeni vardır.

sevilmekten kimse korkmaz..!!
her canlı sevgiye muhtac dogar..
korku acı cekmektendir...
korku tekrar aldatılmaktandır...
korku sevginin karsılıgını almamaktandır...
korku kalp yarasına bir yara daha eklemek istememektendir...

Ama kaç kaç nereye kadar be gözüm ?

kim bilir nereye kadar..

Yorulmaz mı peki bu kaçanlar ; karşılarına çıkan her kimse ,onları sevebilecek her kimse cismini ,ismini hemen hafızadan silip kaçmaktan yorulmazlar mı ?

yorulurlar tabiki..
hafızada anılar..kırgınlıklar..yasanmış korkular..varken hangi akıl silmezki...
hayata ve kendi inanclarına saygısı olan herkes siler..

Of yahu ben bile yoruldum bakınız yazarken...

yorulma kıs daha yolun kocaman ... :D

yasayacan daha bunları yavvvv :D

alt konsuya gelince valla janım o noktayı koyan sensin..!!

sen yazdın terk edişi ve yine sen değiştirecen bunu... :D

ag_ovv