Amatör muzik grupları...
-
- Üye
Re: Amatör muzik grupları...
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Yine Ankara'dan bir grup var Kukla...
Oldukça hoş parçaları var...
edit:sinan
Oldukça hoş parçaları var...
edit:sinan
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
Alternans diye bir grup dinlemiştim geçenlerde bir programda çok gençler ama bir o kadarda harikalar. Yorumları ve şarkılarının sözleri gerçekten güzel ve etkileyici. Mesela Gölge ve İstanbul Yatak Döşek isimli parçaları oldukça güzel dinlemenizi tavsiye ederim..
Sonra Muğla'lı Altüst grubunun parçaları da çok hoşuma gitti. Özellikle Düşmüşüm, Melekler Ağlarmı ki,Adını Sen Koy,Kendimden Vazgeçtim ve Işık(Aydilge düeti) gayet güzel. Birde grup Terminal var. Onların sadece Sis Bulutu parçalarını dinleyebildim ama ilk dinlediğim günden bugüne yine aklımdan çıkmayan parçalardan..
Edit : bigmerLin
Sonra Muğla'lı Altüst grubunun parçaları da çok hoşuma gitti. Özellikle Düşmüşüm, Melekler Ağlarmı ki,Adını Sen Koy,Kendimden Vazgeçtim ve Işık(Aydilge düeti) gayet güzel. Birde grup Terminal var. Onların sadece Sis Bulutu parçalarını dinleyebildim ama ilk dinlediğim günden bugüne yine aklımdan çıkmayan parçalardan..
Edit : bigmerLin
-
- Yeni Üye
- İsim: buğra
arkadaşlar nerden olduğunu bilmiyorum ama Grup Kaçak var çok güzel rock müzik yapıyorlar bunların elinden birisi tutarsa türkiyede Rock da çığır açabilecek bir grup
-
- Takımdan
- İsim: suat
"küresel ıkınma" grubunun şarkılarını tavsiye edebilirim...
-
- Yeni Üye
- İsim: gULSEREN
Geçenlerde tesadüfe erken gittiğim bir barda,
ön grup olarak çıkan bir grup dinledim muhteşemlerdi piyasa müziği değildi yaptıkları. Bir fırsatını yakalayıp vokaliste sordum grubun adını çünkü afiş vs. yoktu. Deep Space 5 olduğunu öğrendim şimdi fellik fellik çıkacakları yerleri takip etmeye çalışıyorum keşke e-mailimi vermeyi akıl edebilseydim. Çok eğlendim o akşam
belki birdaha karşılaşırız
ön grup olarak çıkan bir grup dinledim muhteşemlerdi piyasa müziği değildi yaptıkları. Bir fırsatını yakalayıp vokaliste sordum grubun adını çünkü afiş vs. yoktu. Deep Space 5 olduğunu öğrendim şimdi fellik fellik çıkacakları yerleri takip etmeye çalışıyorum keşke e-mailimi vermeyi akıl edebilseydim. Çok eğlendim o akşam
belki birdaha karşılaşırız
-
- Üye
- İsim: Cihangir
Sırf bu mesajı yazabilmek için üye olduğunuza göre gerçekten güzel olsa gerek şarkıları Lise terk,gizli özne,iki,küresel ıkınma da benim sevdiğim amatör gruplardandır:)
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
İzmir'den Makine....
-
- Yeni Üye
- İsim: gunes
jupiterfan neredesin şuan
-
- Yeni Üye
- İsim: Burak
Hırkalar ve Sökükleri daha taze bir kan. yüzyüzeyken konuşuruz, son feci bisiklet tarzı bi grup bence başarılılar.... https://www.youtube.com/watch?v=9zlDhFeE4Dk