Yalnızlıkla koyu bir sohbete dalmışken o gece birden kapım çalındı.Kapıyı açtığımda yüz yüze geldik seninle.O tanıdık yüzü yeniden karşımda gördüğümde,sevinçle karışık bir ürperti duydum içimde.O kadar çok zaman olmuştu ki seni görmeyeli,sensiz sayamadığım öyle çok gün geçmişti ki ve gelişin öyle aniydi ki;kapıda öyle kalakaldım.Ben kalabalıkta kaybolup annesini arayan küçük bir çocuk misali korkulu gözlerle sana bakarken,sen sıcacık gülümseyerek :”Beni içeri almayacak mısın?” dedin.O gülümsemeyle bir an için dağıldı yüreğimdeki yağmaya hazır kara bulutlar..Bir an için unuttum kapanmaya yüz tutmuş yaralarımın ince sızısını..Gecenin ayazını hissetmiyordum bile artık..”Gel!” dedim yine de içimi saran belli belirsiz bir kararsızlıkla ardından kapıyı kapatırken.
Oturup sohbet ettik,sütlü kahve içtik seninle o gece.Sütlü kahveyi ne çok severdim bilirsin.Sensiz sütlü kahvelerin tadı yoktu artık bende. O gece konuşurken hep sana baktım. Yüzüne,ellerine,gülüşüne...Hala çekiciydin,hala güzeldin.Hala hatırladığım gibiydin..Ayrı kaldığımız onca zamanda seni ne çok özlemiştim.Ne garip!Beni gözyaşı denizinde boğulmaya terk ettiğin gün ne yeminler etmiştim kendime.Nefretim yüreğime dar gelip de söküp atmak isterken and içmiştim seni affetmeyeceğime.Kalbimin en hoyrat kiracısıydın sen.Son seferinde kalbimi öyle parçalamıştın ki..Zorlukla bulup topladığım tuzbuz olan birkaç parçayı yapıştırabilmek için yeterince çok gözyaşı dökmüştüm.Şimdi tam iyileşmeye başlıyorum derken tekrar çıktın karşıma.Unutturdun yeminlerimi.”Neden?” diye sormayacağım çünkü sen zamansız olmadığında,sen olamazsın ki..Nicedir yalnızlıktaydım.Şimdi varlığın beni ölesiye korkutuyor.Sana öyle savunmasız,öyle yenikim ki..Kader mi bizi yıllar sonra bizi birleştiren yoksa biz miyiz kaderimizi yaşama döken bilemiyorum.Ama bildiğim bir şey var ki,hayat son ana kadar sürprizlerle doludur.Herşeye rağmen hoş geldin “AŞK”.İyi ki geldin..
ANİDEN....YENİDEN HOŞGELDİN...
-
- Üye
- İsim: kevok
-
- Üye
- İsim: ZEYNEP BETUL
Re: ANİDEN....YENİDEN HOŞGELDİN...
hoşgeldin OĞUZ 

-
- Üye
- İsim: kevok
Re: ANİDEN....YENİDEN HOŞGELDİN...
Hoş geldin mucizeler yaratan kahramanım...
kihkih
kihkih