Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

ANLAYAMADIKLARIM!!!!!!!

Görüş, istek ve önerilerinizi bu pano altında paylaşabilirsiniz...
Cevapla
andmaiyesi
Üye
Üye
Mesajlar: 76
Kayıt: Cuma, Mart 10, 2006 14:42

ANLAYAMADIKLARIM!!!!!!!

Mesaj gönderen andmaiyesi »

NEDEN BU SİTEDE GÖNDERİ İÇİN ONAY BEKLİYORUZ?NEDEN BENİM AÇMAYA ÇALIŞTIĞIM KONULAR BİR KAÇ DENEMEDEN SONRA BİLE AÇILMIYOR DA BAŞKA BİRİSİ AÇINCA AÇILIYOR??????NEDEN EKLEMEYE ÇALIŞTIĞIM RESİMLER EKLENMİYOR???NEDEN ÜYE İSMİMİ İLK HALİ GİBİ KALMADI DA SONRADAN BENİM İSTEĞİM DIŞINDA DEĞİŞTİRİLDİ?NEDEN BURDAKİ RESİMLERİ KAYDET YOLUYLA İNDİRİYORUZ?BENİM DERDİM BU SİTEDEKİ İLGİNÇLİKLERİ ÇÖZEMEYİŞİMDİR.....BU HAKSIZLIK DEĞİL DE NEDİR :?: :!: BANA BİAÇIKLAMA YAPILIRSA ÇOK SEVİNECEĞİM DOĞRUSU....EMİNİM SİTENİN BU İŞLEYİŞİNDEN RAHATSIZ OLAN TEK BEN DEĞİLİMDİR........
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2607
Kayıt: Cuma, Haziran 21, 2002 11:11
İsim: Murat
Konum: Giresun
Yaş: 43
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Merhaba andmaiyesi.

Uzun uzun anlatalım diğer arkadaşlarda bazı konuları anlamış olur.

1. si kesinlikle duyuruları tam olarak okumamaları ya da kullanıcı üye olurken ki anlaşmayı okumamış olmasından kaynaklanmakta.
bu vereceğim adrestekini öncelikle bir herkes okumalı diyorum. duyuru1-t2.html

2. Mesajlarda onaylama sistemi aslında bir sistemin doğru işleyişi bakımından mükemmel bir hizmettir. Genel de dünya ve Türkiye'de en iyi sitelerde makale tarzı yazılarda yorumlarda onaylama sistemi mevcuttur. Bir kötü örnek verecek olursak düşünsenize siz iyi niyetlisiniz ama bizlerle hiç alakası olmayan bir kişi girip küfredebilir insanları rahatsız edebilir. Bunlar olmamış şeyler değil. Bu küçük bir örnekti aslında mantıklı düşünerek bir çok şeyin sebebini bulabilirsiniz de.

3. Haksızlık özür dilerim ama beni ve yönetimimi tanıyan tanıyor babamızın oğluna bile yapmayız yani size ayrı bir başkasına ayrı olayı yoktur. Kurala uygun olan her başlığı onaylarız. Değilse onaylamayız.

4. Ek olarak zor ve saçma sapan denilen kurallaarı olan bir site denmiştir genelde sitemiz bu belirttiğimiz şeyleri bilmeyerek yani keyiflerine göre yapmadığımız için neyse ben ve arkadaşlarım böyle kişilere direk demişizdir kardeşim beğenmiyen gitsin diye. Bu sözümüze istinaden ya da kurallarımıza istinaden ayrılanlar ayrı site açanlar küfredenler vs oldu. Valla istedikleri yere gidebilirler biz böyle mutluyuz :)

5. Resimleri kaydet yoluda bir mantık olayı düşünseniz bulurdunuz.
Şöyleki dikkat etmişinizdir bazı istatistikleri almamız için örneğin en fazla indirilen en fazla ziyaret edilen gibi bu istatistikler için yani başka bir nedeni yok ve sonuçta biz resme engel koymamışımız lütfen oradan indirin demişiz. Yani bunu anlamayacaksanız diyecek birşey bulamıyorum üzgünüm.

6. Siteden rahatsız olma gibi ben dahil kimsenin lüksü yok. Kardeşim tekrar diyorum lütfen tek taraflı kimse düşünmesin ve kural okuma nezaketinde bulunsun yok be almam ben derseniz nolur terkedin buraları.

7. SON OLARAK BU SİTEDE KİMSE AKSİNİ İDDAA EDEMEZ HAKSIZLIK OLMAMIŞTIR OLAMAZDA. bu bazılarına göre ne be siz çokmu dürüstsünüz diye evet kardeşim enayilik düzeyinde ben ve arkadaşlarım dürüstüz. ve ek olarak lütfen duyuru1-t2.html burayı tekrar okuyunuz.
En son Bugfixed tarafından Cuma, Şubat 9, 2007 12:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
andmaiyesi
Üye
Üye
Mesajlar: 76
Kayıt: Cuma, Mart 10, 2006 14:42

Mesaj gönderen andmaiyesi »

EVET YANLIŞ ANLAŞILMIŞIM...YA DA SÖYLEMEK İSTEDİKLERİM SAPMIŞ..NEYSE.ÖZÜR DİLİYORUM,BİRAZ GEREKSİZ YERE ABARTMIŞ OLABİLİRİM... TAMAM ÇOĞU YÖNLERDE HAKLISINIZ AMA BEN YİNEDE BAZI YÖNLERDEN ANLAŞILMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.ÇÜNKÜ BEN KURALA UYGUN OLMAYAN BİR BAŞLIK AÇSAYDIM EĞER BUNU DİLE GETİRMEZDİM.ÜZGÜNÜM.....ANLAŞILMAMIŞIM... :(
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2607
Kayıt: Cuma, Haziran 21, 2002 11:11
İsim: Murat
Konum: Giresun
Yaş: 43
İletişim:

Mesaj gönderen Bugfixed »

Dostum ya şimdi birşey diyeceğim ama neyse demim benide ilgilemezs algılama anlayışın üzgünüm ama az evvel açıklamama rağmen neden okumuyorsunuz ki sinirli:

Onu bir daha oku derim..

açıklaması ise açtığın başlıkların bana rastlayanlarında onaylamadığım 1 farklı siteler içeriği ne olursa olsun eklenmesi yasak ibaresi
2. siyasi içeriğe yer verilmemesi dair Vb...

3. Özele kaçabilecek ya da tartışma yaratabilecek başlıklar oluşu.

BUNLARIN HEPSİ O LİNKTE VAR AÇIKLAMASI GERİZEKALIMIYIZ BİZ SENİN NEYİNİ ANLAMAYACAĞIZ Kİ ??? YADA SENİNLE NE ALIP VEREMEDİĞİMİZ OLABİRKİ ???
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Cevapla