Hayırlı teskereler Sinan
İnşallah çok rahat bir askerlik geçirirsin. Rabbim hep yanınızda olsun göreviniz kutsal. 15 ay boyunca bu görevin büyüklüğünü yaşa gönlünce. Hakediyorsunuz da zaten.
Güle güle git...Güle güle gel
En büyük asker bizim asker....
ara
-
- Admin
- İsim: Sinan
Re: ara
acemilik bitti :) bugünden itibaren 7 günlük izinliyim. bu aralar inşallah sıkça girmeye çalışırım. şimdilik ufak bir izin alabildim nete girmek için :p
bu arada, usta birliğine istanbula düştüm. ne kadermiş :) biraz yerleşiyim, istanbulluların ziyaretlerine hayır demem :)
bu arada, usta birliğine istanbula düştüm. ne kadermiş :) biraz yerleşiyim, istanbulluların ziyaretlerine hayır demem :)
~
ansızın gelecek gibisin..
-
- Admin
- İsim: Ersin
Önemli olan başlangıçtır, zor olan acemiliği yemişsin bile Sinan usta birliğinde zamanla daha rahat olursun, hakkında hayırlısı...
Bu arada Şafak kaç Sinan ?
Bu arada Şafak kaç Sinan ?
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Hayırlı olsun sinancığım biz 3 ay 10 gün yapmıştık acemiliği sen şanslısın Hayırlı olsun tekrar dostum... tam yerini vs de yazarsan iyi olur.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Admin
teşekkürler bu arada afedersiniz ilk mesajda teşekkür edememiştim acele ile.
şafak karanlık ya, henüz sayma aşamasında değil :p
istanbul hasdal diye geçiyor. netten baktım gazi mahallesi-kemerburgaz taraflarında görünüyor.
valla öyle doğru söylüyorsun. benden 3-4 gün sonra teslim olan bir hemşerim 60 gün yapacak mesela. 15 günü geçti desek kaldı 45 gün acemilikleri. onların işi biraz daha zor manisada :) ben tam olarak 21 gün eğitim gördüm. yol izni vs.ile yaklaşık 25 gün filan şehir dışında geçti.
mesajlarınız, dilekleriniz için tekrar teşekürler :)
şafak karanlık ya, henüz sayma aşamasında değil :p
istanbul hasdal diye geçiyor. netten baktım gazi mahallesi-kemerburgaz taraflarında görünüyor.
valla öyle doğru söylüyorsun. benden 3-4 gün sonra teslim olan bir hemşerim 60 gün yapacak mesela. 15 günü geçti desek kaldı 45 gün acemilikleri. onların işi biraz daha zor manisada :) ben tam olarak 21 gün eğitim gördüm. yol izni vs.ile yaklaşık 25 gün filan şehir dışında geçti.
mesajlarınız, dilekleriniz için tekrar teşekürler :)
~
-
- Admin
teşekkürler arkadaşlar. 40 günün ardından çarşıya çıkabildik :)) baya sıcak havalar ama yine de güzel. tabi denizi görmek de :)
şafak bir yıl sonrası :) yani karanlık dediğin gibi metin. ama 70 gün nasıl geçtiyse gerisi de geçer ya :) bir de şu çarşıları sıklaştırırlarsa tamamdır :)
şafak bir yıl sonrası :) yani karanlık dediğin gibi metin. ama 70 gün nasıl geçtiyse gerisi de geçer ya :) bir de şu çarşıları sıklaştırırlarsa tamamdır :)
~