Araştırma Hakkında
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Araştırma Hakkında
Hangi Okulda okuyorsunuz ya da hangi okuldan mezun oldunuz? Lütfen Anketimize katılın arkadaşlar bu bir araştırma. Teşekkürler...
En son Bugfixed tarafından Perşembe, Şubat 9, 2006 15:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Üye
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
-
- Site Admin
-
- Üye
hayır da merak ettiğim konu şu ki: burda mezun olduğunuz yada devam ettiğiniz okul diyo ben liseye devam ediyorum ama lise mezunu gibi bişi de gözüküyo e buna göre eğitim düzeyi nasıl belirlenecek
öneğin birisi ilköğretim yazdı diyelim bunun ordan mı mezun olduğunu yoksa devam mı ettiğini bilmiyoruz ki eğitim düzeyini araştıralım...................................
hayır benim için sakıncası yok yani açık açık söleyedebilirim lise okuyorum.........
öneğin birisi ilköğretim yazdı diyelim bunun ordan mı mezun olduğunu yoksa devam mı ettiğini bilmiyoruz ki eğitim düzeyini araştıralım...................................
hayır benim için sakıncası yok yani açık açık söleyedebilirim lise okuyorum.........
-
- Site Admin
Re: Araştırma Hakkında
Boğaziçi Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler okuyorum,Antalya Adem Tolunay Anadolu Lisesi mezunuyum. Sanırım yukarıyı oylayıp burda da okulumuzu yazacaktık? Doğru mu yaptım yeniyim de?Bugfixed yazdı:Hangi Okulda okuyorsunuz ya da hangi okuldan mezun oldunuz? Lütfen Anketimize katılın arkadaşlar bu bir araştırma. Teşekkürler...
-
- Üye
-
- Site Admin