arkaTAŞ!!
arkaTAŞ!!
ARKATAŞ..ESKİDEN ASKERLER ARKALARINA KOYARMIŞ TAŞLARI..ONLARI KORUSUN DİYE..ARKADAN GELEN TEHLİKEYE KARŞI KOYSUN DİYE..!!KİMSE ONU ARKASINDAN VURMASIN DİYE..!!
YA ŞİMDİ..ARKATAŞ..ARKADAŞ..ARKADAŞ DİYORUZ..DİYORUZ..DİYORUZ..
ARKAMDAN SÖYLENENLERİ BANA SÖYLEMESE,O SÖZLERE KARŞI ARKAMDA ARKA(d)TAŞ GİBİ DURSA..
TEMENNİ..
DURMAZ MI??
YA ŞİMDİ..ARKATAŞ..ARKADAŞ..ARKADAŞ DİYORUZ..DİYORUZ..DİYORUZ..
ARKAMDAN SÖYLENENLERİ BANA SÖYLEMESE,O SÖZLERE KARŞI ARKAMDA ARKA(d)TAŞ GİBİ DURSA..
TEMENNİ..
DURMAZ MI??
-
- Üye
- İsim: bilge
-
- Takımdan
-
- Admin
- İsim: Ersin
yılan..
yılan kendi eğrisini bilmez,deveye boynun eğri der..
günümüz modası artık böyle..beni geçen dostumsa ve ben sevinebiliyorsam,unutmasın ki ben de onu geçersem,ben de onun dostuyum..inanın ki maneviyat değerimizi her geçen kaybediyoruz..suç senin,benim,sağımıza solumuza değil kendimize bakalım..
günümüz modası artık böyle..beni geçen dostumsa ve ben sevinebiliyorsam,unutmasın ki ben de onu geçersem,ben de onun dostuyum..inanın ki maneviyat değerimizi her geçen kaybediyoruz..suç senin,benim,sağımıza solumuza değil kendimize bakalım..
-
- Üye
- İsim: bilge
Arkadaşlarımdan çok çekmedim, hepsini de çok seviyorum.Ben önceki yazımda sadece bi arkadaşımın hiç ummadığım bi davranışından bahsettim, ama hemen nasıl da yargılamışsınız, şaşırdım, bi de tavsiye vermişsiniz.Hani sanki benim hayatta nasıl davrandığımı biliyormuşsunuz gibi, hani demişsiniz ya kendini düzelt falan...şaşkınlıkla okudum..Neyse yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler.Biz de artık çekidüzen vermeye çalışırız kendimize 

-
- Admin
- İsim: Ersin
HERSEYİ TOZ PEMBE GORUYORSUNUZ, BU ZAMANDA HANGI ARKADAS ONDAN USTUN NITELIKLERDESIN DIYE SENI TAKTİR ETMIS VEYA GURUR DUYMUS BU ZAMAN DA NERDE OYLE ARKADAS ONLAR ESKIDENDI MERTLIKLER DOSTLUKLAR HIC MI YOK DIYCEKSINIZ VAR AMA COK NADIR IS O NADIR KISILERI BULMAKTA INSANLAR TANIMADIKLARI BILMEDIKLERI INSANLAR VE HAYATLARI KARSISINDA NASIHATLER VERMESI ONCE KENDINI DUZELT GERISI CORAP SOKUGU GIBI GELIR FELAN DEMESI BEN CE YANLIS KENDILERI NE KADAR BASARILILAR ACABA IGNEYI KENDINE CUVALDIZI BASKASINA DEMISLER ...