aşık olamıyorum
aşık olamıyorum
herkesin aşkı tarifi ve yaşayış biçimi farklıdır... kimine göre iki kişilik , kimine göre tek kişilik , kimine göre ise kişiliksiz benim aşkı tarifim yok , sadece kimyamı bozan , kendimden çok başkasını düşünmeye başladığım an'dır benim için aşk... ve öyle yoğun bir duygudur -ki bana bu duyguyu yaşatan kişinin karşısında avucum terler , kalp atışlarım hızlanır , konuşabilecek bütün cümleleri ezbere almışken bir bir unuturum... aşkı yeniden yaşamanın mümkünatı yok gibi geliyor bana -di li zamanlar da kaldı aşk , aşık olmak istiyorum... olamıyorum... acı verse de aşk... varsın acı versin...
-
- Üye
- İsim: kevok
Re: aşık olamıyorum
Ya bende bazen aşık olmak istiyorum.Ama gerçekten yani unutamayacağım arkasından yıllarca yas tutacağım birine aşık olmak istiyorum ama yok işte olamıyorum bir türlü
Herşeye razıyım şu kısacık ömründe unutamadığım biri vardı demek istiyorum...
Herşeye razıyım şu kısacık ömründe unutamadığım biri vardı demek istiyorum...
-
- Admin
- İsim: Sinan
ne yazık ki bu türdeki aşklar ender şeylerdir ve istediğinde olmaz. en düşünmediğiniz bir anda çıkar karşınıza. anlamaya fırsatınız bile kalmadan tutuluverirsiniz :)
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: SENEM
çünkü aşkı tanımıyorsun derim.
-
- Üye
- İsim: FULYA
Ben bir kere değil çok aşık olunabildiğine inananlardanım ve zaman mekan tanımıyor aşk geliveriyor...
-
- Üye
- İsim: yelda
aşık olmayın zaten. mis..