Aşkın Karanlık Metali
Karanlıkta duruyorum aşk vurmasın yüzüme
dokunmasın kimse bana
kimse ulaşamasın artık tenimin incinen yerlerine...
uyanmasın bir daha etimdeki yaralı hayvan
zamanın siyah deltasında çürümek istiyorum
biliyorum artık kimse yok kimsesizliğime...
biliyorum aşka kimse yok
aşkın karanlık metali soğuyor yüreğimin derinliklerinde...
aşklarım, arkadaşlarım, dostlarım
dağılıp gitti herkes
içimi sızlatacak kimse kalmadı içimde...
Aşık olduğunuzda neler hissettiniz ve sonunda ne oldu??
-
- Üye
- İsim: selçuk
-
- Üye
- İsim: DERYA
Re: Aşık olduğunuzda neler hissettiniz ve sonunda ne oldu??
Aşık oldumda ondan başka birşey geçmiyor şu beynimden. Her anımda o oluyor su içerken, camdan bakarken, yürürken... İnsanın benliğini kaplıyor sanki... Mantığım devreden çıkıyor ve duygularım benliğimi esir alıyor.... Ama benim aşkım yarıda kaldı... Elmanın bir yarısı gibi boynum bükük kaldı... Acı çekerek, ben ben olmaktan çıkarak hayata devam ediyorum işte....
-
- Üye
herşeydi onla hayat...sanki o yoktu ben yoktum o vardı ben vardım..ama bitti her güzel şey gibi dimi derya..??
-
- Üye
- İsim: DERYA
Evet Selçuk her güzel şey gibi bazı şeylerde bitiyor. Acı çekiyor insanın bedeni her gün eriyor sanki. Gözlerin boşluğa dalıyor... Onun varlığını arıyosun bulamıyosun... Sevmeler acıdır...
-
- Üye
ya beni hayata küstürdü derya:(((ben ondan sonra bu hayatta yok oldum..şimdi kendi dünyamda yalnızlığa mahkum oldum.....sence tekrardan sevebilecek miyim,sence hayat tekrardan birini karşıma çıkaracak ve beni güldürecek mi dersin?????
-
- Üye
- İsim: fatoş
aşık olduğumda sanki içimde başka bir bahar doğmuştu karşılıksız olsa da AŞK güzel şey aslında sebepsiz yere bir mutluluk bir heyecan, ulaşamamanın verdiği acı, çok başka bişey.. sonunda yıllar geçti aradan ve ben unuttum bile...şimdi bir başkasına aynı şekilde aşık olur muyum diye bekliyorum...
-
- Üye
sanki ondan başkasıyla onun gibi olmayacak gibi geliyor insana demi Selçuk ama ben hala umut ediyorum ve biliyorum ki o kişi( aşık olacağım insan) çıkacak karşıma... O yüzden sen de fazla ümitsizlenme olur seversin gene birini
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
beyazleylak +1
-
- Üye
beyazkeylak+1 den kastın ne ahmet anlayamadım? al benden de o kadar anlamında mı
-
- Takımdan
evet beyazleylak, tam üstüme bastın sana katılıyorum anlamında, yani gülmekten
"o kişi çıkacak karşıma" +1
"o kişi çıkacak karşıma" +1
-
- Üye
İnşallah fatoş karşıma biri çıkarsa onu hayatımdan bile çok seveceğim yeter ki o da beni sevsin....aşık olmayı hiç bu kadar istememiştim sonunda olupta yine üzülmeyimde...
-
- Üye
valla ahmet nedense inanmak istiyorum böyle birşeye yaa...hayat böyle çok tatsız tuzsuz çünkü hakkaten...o yüzden bu şekilde ancak biryere kadar gidebilir diyorum ve evet çıkacak işte karşıma.(inş. tabi)
ahmet umarım istediğini bulursun sen de ama hayatından çok sevme derim çünkü dediğin gibi olursa sonu altından kalkmak zor olur.. kıyısından köşesinden yaşa önce herşeyi sonra o da seni senin gibi severse zaten o bağı kimse koparamaz dünyanın en mutlu insanı olursunuz...hani derler ya doğru zamanda doğru kişi..o yüzden geçmişe de çok üzülme çünkü o doğru kişi değilmiş
ahmet umarım istediğini bulursun sen de ama hayatından çok sevme derim çünkü dediğin gibi olursa sonu altından kalkmak zor olur.. kıyısından köşesinden yaşa önce herşeyi sonra o da seni senin gibi severse zaten o bağı kimse koparamaz dünyanın en mutlu insanı olursunuz...hani derler ya doğru zamanda doğru kişi..o yüzden geçmişe de çok üzülme çünkü o doğru kişi değilmiş
-
- Üye
-
- Takımdan
"kıyısından köşesinden yaşa önce herşeyi" formül bu aslında biliyorum, doğru söylemişsin beyazleylak ama teori ile pratik çok farklı olabiliyor.
iyi niyet dileklerin için teşekkür ederim. inşallah sen de aradığını bulursun. inşallah selçuk hocam da nasibini alır.
ama sevdiğim zaman canımdan çok seveceğim çünkü o benim ailem olacak inşallah
iyi niyet dileklerin için teşekkür ederim. inşallah sen de aradığını bulursun. inşallah selçuk hocam da nasibini alır.
ama sevdiğim zaman canımdan çok seveceğim çünkü o benim ailem olacak inşallah
-
- Üye
Orası muhakkak canım tabi ki ailen olacak ama sen benim dediğimi anladın zaten de şöyle de bir sorun var ben ikinci paragrafımı Selçuk'a yazmıştım aslında ama sana hitap etmişim kusura bakmayın teknik bir hata Selçuk demiş ya hayatımdan çok seveceğim diye ona bir cevaptı yani, neyse sen de sağol dileğin için hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim