AŞK İMKANSIZI ZORLAMAKMIŞ

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
bahar26
Üye
Üye
İsim: kevok

AŞK İMKANSIZI ZORLAMAKMIŞ

Mesaj gönderen bahar26 »

Nerden nasıl başlamalıyım ilmiyorum.12-13 yıl önce gördüğüm hatta nefret ettiğim insan yine karşıma çıktı.Şubatın 1 de gittiğim kınada onu gördüm.birbirimizi onca yıldan sonra görmek tamamiyle tesadüf,mucize,kader artık siz ne derseniz.
Aslında olayı baştan anlatmak lazım :) Ablam onun abisiyle evliydi ve boşandılar ben daha o zamanlar 7 aşkımda 11 yalarındaydık galiba.Etraftaki herkes "büyüyünce sizi evlendirecez" derlerdi.o da bu çirkin kızla asla evlenmem derdi.Bense ağlardım gizliden gizliyeBilmiyorum aslında o yaşta bu neyin gururuysa(sanırım o zamanlardan başlamış gözyaşlarımı içime akıtmam)Neyse öyle böyle 13 yıl geçti.Ve biz karşı karşıyaydık.O içeriye girdi ben ona baktım. o oturdu ben ona baktım.O ne yaptıysa gözüm ondaydı ama o beni daha fark etmemişti bile,sonra göz göze geldik ve bu yeterli oldu sanırım.Sadece gülümsedim.Bişey diyemedim.O havalı nefret etiğim,içten içe kızgın olduğum çocuk gitmiş yerine genç bir delikanlı gelmişti.ben ise eski çirkinliğimden eser kalmamaıştı(tabi onun dediğine göre)
Geldi beraber oynadık,kolkola yanyanaydık elini tutuyordum.Onu hissedebiliyordum bu ne güzel birşeydi Allahım!!!(teşekkür ederim)
Herkesin gözü bizdeydi.Malum biz iki düşman ailenin çocuklarıydık yaa :D herkes bize karşıydı.Ama bunların hiç biri ikimizinde umrunda değildi.Aklımıza esen herşeyi yaptık.Herkes konuştu biz dans ettik.Herkes bine bin kattı biz yine dans ettik.Olsun iyikide yapmışım.
Gecenin sonu geldi.Ama yarın birde düğün vardı :lol: Tabi daha önce benim evde ifademin alınması gerekti.Neyse sabahın il ışıklarına kadar hissettiğim masum duyguların ifadesini verdim. :lol: "Ben nasıl biriymişim,böyle utanç verixi bir aşkı nasıl hissedebilirmişim"Vay be arkadaşla ben neymişim böyle =)
Düğünde yanı şekide geçti.Ve gecenin sonunda görüşmeye karar verdik.Evet salı günü görüşecektik.Herşeye rağmen.Ve salı geldi çattı.İş çıkışı görüştükOnunla kimselerden çekinmeden geçireceğim uzun sattlerim vardı.Konuştuk herşeyi değerlendirdik hem duygularımızı hem ailelerimizden geleccek tepkileri.Evet ne yazıkki böyle bir şey olmazdı.Bu kelimeden nefret ediyorum ama imkansızdı.Çünkü ciddi ciddi bir ilişki yaşarsak kaybedeceğimiz çok insan olurdu.O yüzden ne birbirimizden vazgeçebildik ne ailelerimizden.Ortada ciddi bir ilişki olmayacaktı ama görüşmeye devam edicektik bir şekilde,zaten o burda değildi.
Gece geç saatlere doğru ayrılma vakti geldi ama ben ondan kopmak istemiyordum.Bu ilk ve belkide son gecemiz olacaktı.O yüzden bütün gece beraber olamlıydık.Ve artık bütün gece bizimdi.Sokaklarda yürüdük,kolkola ambaların altından geçtik,öpüştük,sarıldık.Sanki yıllardır o benim sevgilimdi.Onu hemen tanımak ve ondan sonra rahat davranmak gibi bir kaygım yoktu.O an aklımdan ne geçerse yapıyordum.Beraber bir arkadaşına gittik,ve yer yatağında uyuduk.Allahım ne harika bir uykuydu sirit: Yan yanaydık.Sabaha kadar ona sarılarak ve izleyerek kalabilirdim.Uyudum uyandım o yanımdaydı.Uyudum uyandımseyrettim,öptüm o yine yanımdaydı.Ne güzel şeydi her an ona sarılmak istediimde yanımda olamsı.
Ve ben hayatımda ilk kez bir erkekle beraber o muhteşemliğini şimdiye kadarkeşfedemediğim güneşe merhaba edim.Uyandım,sarıldım,öptüm.İçim çok rahattı onun yanındayken.Ve pişman da olamayacağım.Çünkü ben istediğim için ordaydım o istediği için değil.
Beni işe bıraktı ve ne yazıkki gitmesi gerekiyordu artık şehrine.Sarıldık son kez taki bir daha görüşene dek veda ettik birbirimize.Sanırım o anı anlatam.Ama size hissettirebiliyorumdur.Ben onsuz bir güne kendimi hazırlarken aradı ve gidemediğini söyledi.Olmamış,yapamamış.Bu ne güzel bir haberdi böyle.ve bir akşamı daha geçirdik böylelikle.
Biliyorum siz beni yadırgamazsınız.Etrafımdaki herkesin bana yaptığını siz bana yapmazsınız değil mi?Ben sadece aşık oldum.Aşk zaten aniden gelmez miydi?Bu da öyle bir şeydi işte.
Şimdi neyin nasıl gittiğini bilmiyorum.Ama bu aşkımda da bir şey öğrendim.AŞK İMKANSIZI ZORLAMAKMIŞ.Evet gerçekten öyleymiş.Herşeye ve herkese karşı hislerinin arkasında durmakmış.İyiki de durmuşum pişman değilim.Sonu nasıl biterse bitsin ben herşeye hazırım.
HOŞGELİDİN KAHRAMAN
HOŞGELDİN MUCİZELER YARATAN KAHRAMANIM :wink:
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Re: AŞK İMKANSIZI ZORLAMAKMIŞ

Mesaj gönderen GULCIN »

Doğru olanı yapmışsın :wink:
bahar26
Üye
Üye

Mesaj gönderen bahar26 »

Ya gülçin niye bilmiyorum ama seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum ya sadece bana destek verdiğin için değil çoğu konuda bakıyorum anlaşıyoruz ve yazılarınısa çok beğeniyorum.Sağol arkadaşım :hehehe: :mrgreen: =)
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

Sağol canım ben de seni çok sevdim :wink:
hale
Üye
Üye
İsim: Hale

Mesaj gönderen hale »

ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım, ve pişman olmamak ne kadar güzel bir duygu!
metnazirk
Üye
Üye
İsim: hayat

Mesaj gönderen metnazirk »

helal olsun alkışlanacak bir şey yapmışsın..
sevgine sahip çık..
asla pişman olmaman dileğimle ;)
bahar26
Üye
Üye

Mesaj gönderen bahar26 »

teşekkür ederim metnazirk(hayat) Açıkçası senden bana destek vermeni hiç beklemezdim malum benim bir yazımda çatışmıştık ya ama gerçektende çok teşekkür ederim arkadaşım sizzin bu destek dolu cevaplarınızı görünce gerçekten yaptığımın ne kadar doğru birşey olduğunu tekrar anlıyorum dur bir şunu ariyim sesini duyayım :lol: :wink:
metnazirk
Üye
Üye
İsim: hayat

Mesaj gönderen metnazirk »

:)) ah canım ya..
kimseye kişisel olarak bir tepkim olamaz ki böyle bir ortam da..
sadece yorumlara kendi yorumlarımı yazıyorum hepsi bu..
benim için doğru olan neyse onu yapıyorum..

umarım çok mutlu olursun ;)
bahar26
Üye
Üye

Mesaj gönderen bahar26 »

Sağol canım umarım sende hem şuan onunla konuşuyom ve o durup bana bakıyor.çok hoş yaaaa :wink: ak şimdi sitenin adını soruyor.söylesem mi acaba???
kahraman073
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: KAHRAMAN

Mesaj gönderen kahraman073 »

gerçekten aşk imkansızı zorlamaktır önemli olan zorlayıp elde edebilmektir bu da fedakarlık ister bir de kahramanın burda o da senin merak etme. zorlayınca elde edebiliyormuş insan
bahar26
Üye
Üye

Mesaj gönderen bahar26 »

Canım iyiki burdasın ve hep benimle kal...Bu arada geleceğin günü dört gözle bekliyorum...
kelebak
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: esma

Mesaj gönderen kelebak »

çok güzel bir aşkmış yaşadığınız hep mutlu olursunuz umarım..şu andan ne durumda olduğunuzu da merak etmedim değil :D
mubarezatihayatiye
Üye
Üye
İsim: dilan

Mesaj gönderen mubarezatihayatiye »

gidişat çok doğru. :) en iyi olanı yapmışsın :D umarım sonu çok mutlu olur.biter demiyorum bitmesin hiç...ayy! ya ne güzel... :)
naznadas
Üye
Üye
İsim: mavialev

Mesaj gönderen naznadas »

aşk imkansızı zorlamak katılıyorum.kalp onsuzken acı çekiyorsa,ona ait hissediyorsa insan kendisini,onsuzken yapayalnızlık hissi varsa,herşeye değer..sonu ne olursa olsun ..sonu yıkıcı olmasa keşke..çok acı çekeceğim biliyorum..ama değer..