Askerlik anılarınız?
Re: Askerlik anılarınız?
askerlik bitti ... ben hala adam olmadım ... adam neyse artık ... hani derler ya askere giden adam olur ... valla yalan ... yediğim dayaklardan ötürü dayak arsızı oldum o kadar ... tokat yiyip üstüne bi güzel gurursuzca gülmeyi öğrendim olurda merak edenler olursa askerliğimi bingöl - kiğı da yaptım ... doğu da askerlik gerçekten zor allah bütün askerlerin yardımcısı olsun ...
-
- Üye
- İsim: marziye
benimde anlatacağım komik bir anım var şimdi diyeceksinizki ne alaka ünv. yeni başlayacağım zaman askeriyeden kağıt geldi yoklama mı ne diyorlarsa işte dikkate almadım okula başladım derken bir kağıt daha asker kaçağı....!
o zaman bişeler yapmak gerekti saçlarımı yeni subay tıraşı kestirdim (kısa saçı çok severimde) çağırıldığım şubeye gidip komutana beni askere çağırmışlar geldim dedim. Komutan kahkahaya boğuldu birde saçını bile kestirmiş diye.. Bir yanlışlık olmuş dediler oturdum masaya görevimi yapmadan biyere gitmem diye bütün şube krize girdik gülmekten...
Bayanlarıda alsalar keşke ilk gönüllü ben olurdum hep isterdim asker olmayı yanlışlıkla olsada çağırdılar
o zaman bişeler yapmak gerekti saçlarımı yeni subay tıraşı kestirdim (kısa saçı çok severimde) çağırıldığım şubeye gidip komutana beni askere çağırmışlar geldim dedim. Komutan kahkahaya boğuldu birde saçını bile kestirmiş diye.. Bir yanlışlık olmuş dediler oturdum masaya görevimi yapmadan biyere gitmem diye bütün şube krize girdik gülmekten...
Bayanlarıda alsalar keşke ilk gönüllü ben olurdum hep isterdim asker olmayı yanlışlıkla olsada çağırdılar
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Güzel anı marziye..
Birde not tanıdığım bütün bayanlar veya gördüğümce askere gitmek için can atıyorlar. Güzel birşey..
Birde not tanıdığım bütün bayanlar veya gördüğümce askere gitmek için can atıyorlar. Güzel birşey..
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
Eyvah bu konu sayfaları 100ü aşar heralde.. Bayanları doğum,erkeklerin askerli anıları hiç bitmez de..
-
- Üye
- İsim: yelda
evet ya ben çok severim askerlik anısı dinlemeyi.neden kimse anlatmıyor?
-
- Üye
yaşadıkları zorlukları tekrar hatırlamak istemiyorlar sanırım
baksan kimse iyi bahsetmiyor askerlikten
baksan kimse iyi bahsetmiyor askerlikten
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Zorluktan ziyade içiniz kararmasın diye anlatmıyorum ben.
Terörün çatışmanın neyini anlatacam ki ben...
Terörün çatışmanın neyini anlatacam ki ben...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Üye
bir bakıma sende haklısın o tip durumlarla birebir olmasada bende karşılaştım okuduğum yerde vardı böyle sıkıntılar..
-
- Takımdan
- İsim: elif
o zaman ben anlatayım,bir kız olarak babam subay da ondan dinlediklerimi söyleyeyim:
biz yeni bir araba almıştık.babam da arabayı işyerine götürmüş alınca. sonra bir an arabanın plakası neydi diye düşünmüş,lazım olmuş galiba. askeri çağırmış,arabayı tarif etmiş,bi plakasını al da gel demiş.babam anlatıyo dakikalarca bekledim asker yok diyo. uzun bir süre sonra asker elinde plakalarla gelmiş,ikisini de birden sökmüş
biz yeni bir araba almıştık.babam da arabayı işyerine götürmüş alınca. sonra bir an arabanın plakası neydi diye düşünmüş,lazım olmuş galiba. askeri çağırmış,arabayı tarif etmiş,bi plakasını al da gel demiş.babam anlatıyo dakikalarca bekledim asker yok diyo. uzun bir süre sonra asker elinde plakalarla gelmiş,ikisini de birden sökmüş