ASKI ANLAT BANA
valla daha dun bardaydım kızla tanıstım ama valla bır afet eeeeee bır suru kurt var barda kızı ayarlamak ıcın paramızı kullandık pek tabıı ve sonucunda kız artık kımseys bakmıyor varsa yok sa ben
eeee arada bır yedırmek lazım kı sen de ondan yıyebılesın
hele bazıları var kı tam uyanık hemen evlenı verıyorlar yurt dısına cıkmak ıcın ama bılmıyolar kı bu cocouk oyunu olmadıgını yanı kardesım denklem su
ERKEK+BOL TANIDIK+PARA PARA PARA = KIZLAR
eeee arada bır yedırmek lazım kı sen de ondan yıyebılesın
hele bazıları var kı tam uyanık hemen evlenı verıyorlar yurt dısına cıkmak ıcın ama bılmıyolar kı bu cocouk oyunu olmadıgını yanı kardesım denklem su
ERKEK+BOL TANIDIK+PARA PARA PARA = KIZLAR
yanlış bir düşünce arkadaşlar kusura bakmayın saygısızlık değil sadece kendi düşüncem sizlefr parayı yalnız kızlar için düşünüyorsunuz para hayatın her kısmında önemli benannemi doktora götürdüm hastanede kadın bayıldı kimse oral olmadı ama doktorun özeline götürüp 100 milyon verince bir ilgi bir ilgi böle bir şey olmaz yaa deiğim gibi para hayatımızın her kısmında önemli kılar da o kadar da önemli değil benim için olsada olur olmasada olur hatta olmaması daha iyi azıcık aşım kaygısız başım misali 

Aşk öyle bir olgudurki kimi insanın hayatına son vermesini sağlar yada öldürmekten beter eden bir acı verir. Kimi insanında beyaz bulutlar üstünde bir ömür boyunca huzurlu yaşamasını sağlar yüz yıllardır herkes aşka hayran kalmıştır terim anlamını arştırmış görünüyorki halen bunu tartışması yapılıyor ve demek ki aşkın terim anlamı bulunamamış biri ortaya bir tez atmış diğeri başka bir tezle o kişinin tezini çürüztmüş bu bir zincir gibi sürüyor taki bu dünya yok olana kadar
neden turkiye erkekleri boyleler yabancilara bir duskunlukleri var ne kadar aileler bu isin ustunde dagilmis mesela turkiyenin erkekleri rus alman ,.....le evleniyor turkiye kadinlari ne apsinlar iraklilarla yoksa arablarla ciksinlar elbetde bunlarin da iyi sonu yok mesala ilhan mansiz hatta yabanci muzige bile ilgileri cok rock istanbulda okadar mukkemel tur sarkicilari vardi ama yabancilara daha cok ilgi gosteriyordular nedenini anlamiyorum bence turkiye su ruslara bir sinir koymali yarin turkiyeyi kendilerine cikirlar