Aşkın yaşı olur mu?
-
- Yeni Üye
- İsim: Sinem
Aşkın yaşı olur mu?
İki kişi arasında çok yaş farkı olsada bir ilişki yaşanabilir mi sizce?Ben belkide sahip olabileceğim çok güzel bir duyguyu kaybettim,korktum insanların beni yargılamasından.Belki de herkesten önce ben kendimi yargıladım ve duygularımızı idam ettim...
-
- Takımdan
- İsim: suat
Re: AŞKIN YAŞI OLUR MU?
"sözlerle ifade etmek pek mümkün değil" gibi söylemlerde bulunmak konunun temeline inmeye korkmaktan kaynaklanır bence.doğmak yaşamak ölmek...bunlar yaşama adım atan her canlıya sunulmuş bir sunak belki de...ama bizi ilgilendiren bu noktada YAŞAMAK...yaşamak peki güzel de neler var bu yaşam sözcüğünün içinde?sevgi var,umut var aşk var,onur var ve saymayı sevdiğim fakat yazmaya şuan üşendiğim nice güzellik ve yanında çirkinlik....aşkın yaşı belki var belki yok...ama şu bir gerçek ki aşk sınır tanımıyor.aşka ne zaman zincir vurmaya kalksak işte o zaman kendi öz irademize işkence yapmaya başlıyoruz...buna kimimiz toplumsal bakarız kimimizse bireysel.aşklar üzerinde sosyal baskı olduğu kesin...ama aşk herşeye rağmen aşksa yaş statü kısacası hiçbirşeyi dinlememeli..
-
- Yeni Üye
keşke picasso dinlemeyebilseydim.ama yapamıyorum arkamı dönüp herkese kulaklarımı tıkayıp gidebilsemm keşke ama yapamıyorum....
öyle ise bazı değer yargıların var demektir ve aşk bazen bu değer yargılarının yanında hafif kalıyor, kalmalı da bence...
-
- Yeni Üye
Evet bazı değer yargılarım var daha doğrusu aileme karşı sorumluluklarım var bu belki de beni durduran.Karşılarına geçip benden 20 yaş büyük biriyle beraberim diyemem yapamam bunu...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Aşkın yaşı olmazda, her yaşın aşk biçemleri farklıdır derim veya farklı olmalıdır heralde..
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Yeni Üye
Re: Aşkın yaşı olur mu?
Ben bile kendi hayatıma yorum yapamıyorum... U/marım çabuk geçer bu halim...
-
- Takımdan
emin ol.
-
- Üye
- İsim: funda
aşksa evet yaş yok herkes herkese aşık olabilir ancak;her şeyi maddiyat olan dünyada aşklar artık sorgulanıyor vr sahte aşkların yanında güzelim aşklar kayboluyor..
-
- Üye
- İsim: funda
iki kişi arasında bence çokta yaş farkı olmamalı....görüş farklılıkları ortaya çıkar......
-
- Takımdan
aşk bu dinler mi seni
-
- Yeni Üye
Dinlemek zorundaymış.Susturdum onun sesini ne kadar yapabildim bilmiyorum ama susmalıydı kalbim konuşmalıydı aklım.Konuştu kalbim...bir savaştı aralarında ki aklımla kalbimin kim kazandı anlayamadım ama aralarında ruhum ezildi belki bir gün dedim buluruz mutluluğu ağlama kalk ayağa...