keşke sizin gibi düşünebilsembulgur yazdı:Bence cok şeydir sanki aşka cok ihtiyacımız varda herşeyi bırakıp onun arkasından gideriz...lavinyaa yazdı:bence aşktan aşık olduğunuz insandan önemli bişey yoktur aşk o kadar uyuz bişey ki her şeyi yaptırıyo kendinizi çewrenizdekileri en yakınlarınızı en sewdiklerinizi boşwerebiliyosunuz bi anda
.......Sevdiklerim sevildikleri yerde dursun aşkıda sahibi alsın benden..emanettir aşk bende tutamam onu hiç
Aşktan önemli Olan????
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: mesut
-
- Üye
scalon yazdı:ben olaya başka bir açıdan bakmak gerektiğine inanıyorum, (yaşlandığımdan mıdır bilinmez, =P ) bizim zamanımızda herşey aşk demek değildi. ama şimdiki gençliği (!) gözlemliyorum da, varsa yoksa aşk, aşık olmak. aşık olmayanlar olmak istiyor, aşkına karşılık bulamayanlar bunalıma giriyor, ölürüm, biterim, taparım'lar vesaireler o kadar çoklaştı ki.. o iki kelimeli sihirli cümleyi söylemek bakkaldan ekmek istemek gibi birşey oldu... aşk herşey değildir ki.. biz bu dünyaya aşık olmaya gelmedik.. ama öncelikli hedef bu olmaya başladı... bir toplumun değer yargıları çok önemlidir. hiç düşündünüz mü? aziz valentin'in icat ettiği(!) bir gün için -14 şubat- o kadar çok reklam, haber vs. yapılıyor ki... o kadar önemli sayılıyor ki bu gün!... peki ya bayramlarımız?? eskisi gibi mi? acımasız bir eleştiri olacak belki ama çoğu kişi bayramları tatile gitmek için, sevgiliyle buluşmak gezmek için, kafa dinlemek için güzel bir fırsat olarak görüyor.. yozlaşıyoruz.. (konuyu dağıttım.. pardon)
işte bu söylenir aşkla ilgili
bence gurur, biriyle birlikte olduktan sonrta eski sevgiliye dönmekle veya eski sevgilinin onu kabul etmesiyle ilgili değil.. bence bu gurur değil zaten.. bir kişinin haysiyeti (öz saygısı) olmalı... bu işler çocuk oyuncağı değil. malesef artık değer yargısı diye birşey kalmadı toplumumuzun genelinde.. ilişki denilen, aşk, sevgi diye adlandırılan şeyler çok basite indirgeniyor. bencillik had safhada..
insanlar mutlu olmak için mücadele etmek zorundalar ama şu an zoru gören ardına bakmadan gidiyor.. sevgi, aşk emek ister, özveri ister.. ayrılmak yada boşanmak çözüm değil... yeni insanlarda avunmak yada çareyi onlarda bulmak da çözüm değil, yozlaşma getirir sadece.. şu anda olduğu gibi...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Kıdemli üye
asık olan insan askı aklıyla yasaya ne aklını basından alır nede kör olma gibi bir varsayımla karsı karsı ya kalır...Rosey yazdı:lavinyaa yazdı:]bence aşktan aşık olduğunuz insandan önemli bişey yoktur aşk o kadar uyuz bişey ki her şeyi yaptırıyo kendinizi çewrenizdekileri en yakınlarınızı en sewdiklerinizi boşwerebiliyosunuz bi anda
kesinlikle cooooooook haklisin...
ask insanin aklini basindan aliyo sanki... kör oluyosun...
-
- Kıdemli üye
bulgur yazdı:Bence cok şeydir sanki aşka cok ihtiyacımız varda herşeyi bırakıp onun arkasından gideriz...lavinyaa yazdı:bence aşktan aşık olduğunuz insandan önemli bişey yoktur aşk o kadar uyuz bişey ki her şeyi yaptırıyo kendinizi çewrenizdekileri en yakınlarınızı en sewdiklerinizi boşwerebiliyosunuz bi anda
.......Sevdiklerim sevildikleri yerde dursun aşkıda sahibi alsın benden..emanettir aşk bende tutamam onu hiç
evet lavinyaa ve bulgur size katılıyorum... yerden gok e kadar haklısınızz...
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Kıdemli üye
-
- Üye
- İsim: Özlem
Bu konu zaman meselesi değilde birazda kişilik meselesi ile ilgili bende görüyorum çevremdeki insanları bir hafta sonra bir bakıyorum farklı arkadaşlıklar kurmuşlar kendilerine işte bunu benim içim kaldırmıyor ama onların içi kaldırdığı için bana bir şey demek düşmez.Hayat bu işte insan bi yerde sadece kendine yaşıyor ben onlara bu saatten sonra bir şeyler katamam karakterleri yerine oturmuştur ki mutlaka, ben bunu değiştiremem.Yani önemli olan insanın ruhu, biz ne dersek diyelim bunu değiştiremeyiz malesef
-
- Üye
walla asktan onemlı cok sey var tabıkı oncelıklı olan fakat o olmadan dıger ıslerde duzenlı olmuyo.yanı ınsanın yaratılısında var bu sevmek sevılmek bunlar olmadan aslında ınsan herzaman bıseylerın eksıklıgını hıssedıyor.ayrıca gunumuzde ask falan yok ben kendımden ornek verıym hayatımda su ana kadar bırını cok sevdım yıllarca ugrastım onun ıcın oda kabul ettı sonunda fakat ıkı gun sonra yuzume bıle bakmadan yalanla bıtırdı herseyı.buda bana ogrettıkı asktan daha onemlı olan ılk once bı arkadasın da yazdıgı gıbı karsılıklı saygı,sevgı ve durustlukten gecıyo.bunlar olunca ask ta oluyo zaten.
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: yasemin