Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

astral seyahat...

Derinden Panolarıdır. Lütfen Şiir Yazmayınız.
Cevapla
selcukaydin

astral seyahat...

Mesaj gönderen selcukaydin »

hadi arkadaşlar astral seyahatlare çıkalım :) ilgilenenler , bu konu ilgisini çekenler var mı ?
blackpearl

Re: astral seyahat...

Mesaj gönderen blackpearl »

Ehhe parapsikoloji ilgi alanım içerisinde..Oldukça severim mistik konuları..Ama bahsettiğin şey oldukça zor ve uzun çalışmlar sonucunda yapılması mümkün olan birşey..Sanırım annem yapıyor ama farkında değil olmasında zaten..Ruhen ve fiziken insanı yoran ve bazı hastalıklara yol açan ruhsal bir güç..
cmrtsi
Üye
Üye
Mesajlar: 589
Kayıt: Perşembe, Ağustos 10, 2006 19:30
İsim: Aslı
Konum: İstanbul

Re: astral seyahat...

Mesaj gönderen cmrtsi »

bu konuda bilgisi olmayanları (benim gibi :wink: ) bilgilendirir misinizz... :)
blackpearl

Re: astral seyahat...

Mesaj gönderen blackpearl »

tabi ki :)

Öncelikle astral sayehat insanların uyku esnasında bilinçli olarak fizik bedenlerinden ayrılarak zaman ve mekanı aşıp istedikleri yere gidebilmesidir..Uykuya geçiş esnasında beynimiz farklı frekanslarda çalışır..İşte bu frekansları bilinçli bir şekilde kontrol altına alabilirsek bu eylemi gerçekleştirebiliriz..Buna yönelik çalışmalar tapılmakta,uzmanlar kontrolünde gerçekleştirilebilmektedir..
En son blackpearl tarafından Pazartesi, Ocak 29, 2007 21:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
selcukaydin

Re: astral seyahat...

Mesaj gönderen selcukaydin »

insan vücudu birden fazla bedenin biraraya gelmesiyle oluşmuştur , bedenlerimizden ilki, gözle görülen, et ve kemikten mevcut olan fizik dünyada kullandığımız bedenimizdir . (fiziki beden) astral ayrılmayı yaptıktan sonra kullandığımız bedenimiz ise enerjiden meydana gelen astral bedenimizdir.

astral bedenimizle ayrılmayı yaşadıktan sonra duyu organlarımız fiziki bedenimizdekiler değil astral bedenimizde var olanlardır. yani fiziki bedende olduğu gibi astral bedenimizde de kendine has duyu organları mevcuttur. bu yüzden görme, işitme ve hissetme yetilerimiz eskisi gibi hatta daha iyi çalışacaktır .bunun nedeni fiziki bedendeki aksaklıkların astral bedene taşınmaması ve astral boyutta cisimlerin değil frekans ve hislerin astral gözle görülebilir olmasıdır.

kısaca astral seyahat ; günlük bedenimizden sır bedenimizin bilinçli olarak ayrılması , cisimlerden uzakta ve düşünce gücünün hakim olduğu bir boyutta var olmaktır... astralseyahat.com 'dan alıntıdır ...
Rkoycu
Üye
Üye
Mesajlar: 733
Kayıt: Perşembe, Kasım 2, 2006 18:42
İsim: rüştü levent
Konum: İstanbul

Re: astral seyahat...

Mesaj gönderen Rkoycu »

:twisted:
bozcaadali
Üye
Üye
Mesajlar: 479
Kayıt: Pazar, Kasım 13, 2005 01:56
İsim: Özlem
Konum: Yalova

Re: astral seyahat...

Mesaj gönderen bozcaadali »

İnsanın olmak istediği yere ruhunu yönlendirebilmesidir, beden sabit ama ruh düşünce gücü ile geziyor,bi ara ne çok giderdim öyle seyahatlare çok severim parapsikolojiyi :)
Cevapla