Astroloji
-
- Üye
- İsim: dilan
Re: Astroloji
balık burcunun fazla olmasına ben de şaşmadım
kendi burcum diye demiyorum,her konuda sağlam olan, bir tek aslan var.
adı üstünde aslan..gerçekten kuvvetli bi kişiliğe sahip olur çoğu aslan.
mesela ben öyleyim sağlamım yanii.
ama beni tanıyan herkes yaka silker. ben de istemezdim çok cadı olmayı ama kahretsin.babam hep der kocan kim olcaksa allah sabır versin diye.ben çoğu aslanın böyle olduğunu düşünüyorum
kendi burcum diye demiyorum,her konuda sağlam olan, bir tek aslan var.
adı üstünde aslan..gerçekten kuvvetli bi kişiliğe sahip olur çoğu aslan.
mesela ben öyleyim sağlamım yanii.
ama beni tanıyan herkes yaka silker. ben de istemezdim çok cadı olmayı ama kahretsin.babam hep der kocan kim olcaksa allah sabır versin diye.ben çoğu aslanın böyle olduğunu düşünüyorum
-
- Üye
- İsim: dilan
KENDİSİNE OLAN GÜVENİ SON DERECE GELİŞMİŞ OLAN BU KADIN, KENDİSİ GİBİ GÜVENLİ NE YAPTIĞINI BİLEN BİR ERKEK ARAR.
Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler.
Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler.
Gece hayatını severler.
Yaşam zevkleri pahalı olur.
Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir.
Özgürlüklerine düşkündürler.
aynı ben
aslan erkeğinin bazı özellikleri de var ama.yufka yüreklilik değil ama en üstünde yazan bazıları
Her zaman bakımlı, zarif, dikkatlidirler.
Çok pratik, işlevsel bir zekaya sahiptirler.
Gece hayatını severler.
Yaşam zevkleri pahalı olur.
Kendisine olan güveni son derece gelişmiştir.
Özgürlüklerine düşkündürler.
aynı ben
aslan erkeğinin bazı özellikleri de var ama.yufka yüreklilik değil ama en üstünde yazan bazıları
-
- Görevli
- İsim: Caner
ikizler ve doğru yorumlar yapılmış :evet:
-
- Yeni Üye
- İsim: Devrim Doğuş
boğa pek olmamış sanki
-
- Yeni Üye
- İsim: Gönül
koç..kesinlikle bu benim!!..hatta biraz psikopatça davranıp açık kapıyı kapattırıp, kapandıktan sonra zorlayabiliyorum da...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
oğlak için doğru şeyler yazılmış sadece işkolik biraz olmamış. Dünyaya yorgun gelir diye duymuştum ve bende öyle biriyim
-
- Yeni Üye
- İsim: seda
yay konusunda haklı gibisiniz okulda bu böyle konuşmak için ortam yapıyorum bir de o ortam olmasa kafayı yerim heralde...
-
- Yeni Üye
- İsim: zehra
oğlak burcuyum ve bütün özellikleri tutuyor
-
- Üye
neden bazı burçlar diğerlerinden ayrılıp da bu kadar çok sırıtıyor. bazı burçlar gölgede kalıyor sanki değil mi?
mesela akrep denilince herkes önce bir ürperiyor.. tanıdığım akreplerden yola çıkarak diyebilirim ki, iyiler..
aslan burcu mesela, severim bu burcu, kadınları güçlü ve farkedilir oluyor.
başak; hep başak burcu olmak istemişimdir, burcu simgeleyen hep güzel bir kadın resmine benzeyen birşeyler olmuştur.
ben balığım, söylenenler doğru, bazen duygusal bazen ifadesiz. değişken hem de çok.. kararsız.. herşeyi içinde yaşayan, öfkesini kendine duyan.. başkasını değil kendini yargılayan.. kapalı, çok kapalı.. ve bu yüzden soğuk zannedilen.. zor hem de çok.. çözülemeyen, çözmeye çalıştıkça da sarpa saran.. ağlamaya her zaman hazır.. ağlayana da teselli veremeyip beraber ağlayan.. kendisine göre bazen inatçı (bu genelde her zamandır). sevmeyi bilen, sevilmeyi kolay kavrayamayan.. değer bilen, güvenilen.. belki hissettiremeyen ama koşulsuz seven..içinde başka dışında başka soğuk bir burçtur balık burcu..
daha sonra dostluk kurduğu kişilerin ilk tahminlerinde söyledikleri cümlelerden biri şudur;
sen balık burcu musun?..
neden bilmiyorum ama hep başak burcu olmak istemişimdir..
mesela akrep denilince herkes önce bir ürperiyor.. tanıdığım akreplerden yola çıkarak diyebilirim ki, iyiler..
aslan burcu mesela, severim bu burcu, kadınları güçlü ve farkedilir oluyor.
başak; hep başak burcu olmak istemişimdir, burcu simgeleyen hep güzel bir kadın resmine benzeyen birşeyler olmuştur.
ben balığım, söylenenler doğru, bazen duygusal bazen ifadesiz. değişken hem de çok.. kararsız.. herşeyi içinde yaşayan, öfkesini kendine duyan.. başkasını değil kendini yargılayan.. kapalı, çok kapalı.. ve bu yüzden soğuk zannedilen.. zor hem de çok.. çözülemeyen, çözmeye çalıştıkça da sarpa saran.. ağlamaya her zaman hazır.. ağlayana da teselli veremeyip beraber ağlayan.. kendisine göre bazen inatçı (bu genelde her zamandır). sevmeyi bilen, sevilmeyi kolay kavrayamayan.. değer bilen, güvenilen.. belki hissettiremeyen ama koşulsuz seven..içinde başka dışında başka soğuk bir burçtur balık burcu..
daha sonra dostluk kurduğu kişilerin ilk tahminlerinde söyledikleri cümlelerden biri şudur;
sen balık burcu musun?..
neden bilmiyorum ama hep başak burcu olmak istemişimdir..
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Yay burcunun özelliklerini taşıyormuşum çevremdeki insanlar öyle diyor ama ben burçlara inanmıyorum o da ayrı bir konu
-
- Yeni Üye
- İsim: Hürrem
Ben de aslanım
-
- Üye
- İsim: Metin
koç
pes etmek bize göre değil...yenilgi hele hiç değil...
pes etmek bize göre değil...yenilgi hele hiç değil...
-
- Üye
- İsim: alaşara
Ben de bir akrebim
Her şey tamam da,
ne yuvarlak vücut hatlarım var, ne de cüretkar kıyafetlerim..
Her şey tamam da,
ne yuvarlak vücut hatlarım var, ne de cüretkar kıyafetlerim..
-
- Üye
- İsim: Ece
Koç burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum
-
- Görevli
- İsim: Burcu
1 gün rötarlı ama çok doğru. yine bir cumartesi mesaisi yaptıktan sonra tam yerine oturdu bu yorum
"Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an önce iş bitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek. Söylesenize sizi bu hale getiren sebep ne? Bir an önce silkinin ve kendinize çeki düzen verin. Şansınızı zorlayın. Karşılığını alacaksınız. Bugünlerde size yapılacak sürprizler sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Sinirlerinizi bozmayın. Bol bol B vitamini takviyesi yapın."
"Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an önce iş bitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek. Söylesenize sizi bu hale getiren sebep ne? Bir an önce silkinin ve kendinize çeki düzen verin. Şansınızı zorlayın. Karşılığını alacaksınız. Bugünlerde size yapılacak sürprizler sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Sinirlerinizi bozmayın. Bol bol B vitamini takviyesi yapın."