ATA AKDAĞ
ATA AKDAĞ
ATA AKDAĞ PANOLARIDIR.
Konser izlenimlerinizi,yorumlarınızı,düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
Lavinya.Net
burdan feriduna selam söylüyorum,artık yeni şarkılar yapmanın zamanı geldi,ben 12ay daha askerde olucam ve şimdiden fdnin albümünü bekliyorum,hatta ben dönene dek yapmıcak diye düşünüyorum:) çünkü 2sene oldu ve hala ortada bişey yok,ben albümde çalmasam da olur,feridun yap artık şu albümü! benim bestelerimden birini de al,bıktım sözlerimi geri alamamı sölemektenn:))
sevgiler...
Konser izlenimlerinizi,yorumlarınızı,düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde yazabilirsiniz.
Teşekkürler.
Lavinya.Net
burdan feriduna selam söylüyorum,artık yeni şarkılar yapmanın zamanı geldi,ben 12ay daha askerde olucam ve şimdiden fdnin albümünü bekliyorum,hatta ben dönene dek yapmıcak diye düşünüyorum:) çünkü 2sene oldu ve hala ortada bişey yok,ben albümde çalmasam da olur,feridun yap artık şu albümü! benim bestelerimden birini de al,bıktım sözlerimi geri alamamı sölemektenn:))
sevgiler...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
- İsim: Zuhal
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Selam beni bir yerden hatırlamıycaksın doğal olarak da, albüm için biraz daha sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum, buna yeri gelmişken değineyim dedim. Ne kadar geç olursa o kadar güzel olacakmış gibi geliyor. Keşke sonbahara yetişse de yapraklar düşerken Onu rahatta dinlesek demekten de kendimi alamıyorum tabi...
Bu arada hayırlı teskereler dilemeyi de unutmayalım, umarım askerlikten keyif alırsın...
Bu arada hayırlı teskereler dilemeyi de unutmayalım, umarım askerlikten keyif alırsın...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Takımdan
-
- Üye
- İsim: Burcu
oyle deme ata çünkü konserlerde solo söyleyeceğin anı bekliyorum gerçi hep sözlerimi geri alamamı söylüyorsun ama alıştık artık.gercekten yorumun coooook hos.ayrıca bestelerinin olmasınada sevindim fırsatını bulup dinlemek isterdim.çanakkaledeki konserlerde konser sonrası her seferinde yanına gelip seninle tanısmak istiyorum ama olmuyor birtürlü hatta yanına kadar gelip tanısamadan dönüyorum (valla üç konserde yanına gelip tanışmadan döndüm) utanıyorum galiba.neyse askerlik sayılı gündür gecer kolay gelsin.
-
- Üye