Ayna
orta okulu bitirip liseye geçtiğim dönemlşerde aşırı dinlediğim bir gruptu her birinin hayatını hakkında bilgim vardıu şarkılarının her birini ezbere biliridm nereden konser verdiklerini ne yaptıklarını takip ederdim ama geçti sonra halen dinliyorum ama eskisi kadar aşırı ilgim yok ama bana göre hakiki müzik yapanm inasanlardan
-
- Takımdan
AYNA grubu dağılmamıştır,ayna zaten erhan güleryüzün kurduğu ve arka elemanları sürekli değişen bir gruptur,grup çıktığından beri 5 baterist,2klavye,4 bass gitarist,değiştirmiştir,şu an grubun diğer en önemli üyesi olan Can Güney bile 2 albümde yoktur,bunca zaman bu kadar eleman değiştirilmesine rağmen aynanın dağıldığı hiç söylenmdi,sadece cemil özeren gidince dağıldığı denmesi çok saçma,Cemil Özerenin aynadabulunma sebebi,Erhan Güleryüzün çok yakın arkadaşı olması ve show adamı olmasıdır,Erhan Güleryüz sosyallik fobisi olan biridir,göz önünde olmaktan ve şöhretten nefret eder,bu yüzden gözlük takıp kendini saklıyor,cemilin gruptaki görevi sadece konserlerde show yapmaktı,müzikal anlamda bütün şarkıları yazıp besteleyen.yorumlayan,elektro akustik gitar,mandolin,mızıka ve keyboard çalan eleman erhan güleryüzdür,yakın takip edenler bilirler,son albümde ki çıkış şarkısı biz akdenizliyiz erhan güleryüz bestesi değildir,yanlış bi şarkıya klip çekilmiştir,albümü dinleyenler diğer eg şarkılarının çok kaliteli olduğunu düşünüyorlardır sanırım.
ayna grubunun bnce gerçektn anlamlı çok fazla şarkısı war yani bn oldukça severim ama keşke dağılmasalardı diyrum grup halindeykn daha hoş geliolardı yani şarkılar hem erhan güleryüz ün hem cemil özeren in sesleriyle daha renkli oluyordu.durum böleyken neden dağıldıklarını anlayabilmiş değilim ama bi gerçek var ki şarkılar eski olmasına rağmn ilk çıktığı andan hiçbişey kaybetmemiş hala zevkle dinlenebilcek kadar güzel......
-
- Takımdan
- İsim: Haldun