Ayrılık ardından
Gerçek sevgi bitmez bence bi yerlerde mutlaka kalır...odysseia yazdı:olur mu canım?Bozcaada yazdı:Dönmezse Seni hiç sevmemiştir zaten bırak GİTSİN!!!
niye hiç sevmemiş olsun ki? bir zamanlar sevmiştir ama bu; gün gelip bazı şeylerin bitmesine engel değil ki..
Gerçek sevgiyi de bulmak ya da onun gerçek sevgi olduğunu anlamak zordur...
bozcaada'ya..
ben de zamanında çook sevdiğimi, kimsenin hiç kimseyi benim sevdiğim kadar sevemeyeceğini düşünmüştüm..
insan,birinin her halini, her tavrını kayıtsız bi şekilde sevebiliyosa,her hatasını gözardı edebiliyosa, bütüün gelecek planlarını ona göre yapıyosa işte bu gerçek sevgidir diye düşünmüştüm,iki yıl da düşünmeye devam ettim ama bitti.. elimi tuttuğunda heyecanlanmadığı hissettiğim anda bitirdim,bu hiç aklıma gelmezdi ama bitti..belki de gerçek sevgi değildi gerçekten,bilmiyorum
ben de zamanında çook sevdiğimi, kimsenin hiç kimseyi benim sevdiğim kadar sevemeyeceğini düşünmüştüm..
insan,birinin her halini, her tavrını kayıtsız bi şekilde sevebiliyosa,her hatasını gözardı edebiliyosa, bütüün gelecek planlarını ona göre yapıyosa işte bu gerçek sevgidir diye düşünmüştüm,iki yıl da düşünmeye devam ettim ama bitti.. elimi tuttuğunda heyecanlanmadığı hissettiğim anda bitirdim,bu hiç aklıma gelmezdi ama bitti..belki de gerçek sevgi değildi gerçekten,bilmiyorum
-
- Üye
odysseia yazdı:bozcaada'ya..
bu bnmde başıma geldi odysseia...
Daha önce demiştim gene söylüyorum.Bozcaada yazdı:Gerçek sevgi bitmez bence bi yerlerde mutlaka kalır...odysseia yazdı:olur mu canım?Bozcaada yazdı:Dönmezse Seni hiç sevmemiştir zaten bırak GİTSİN!!!
niye hiç sevmemiş olsun ki? bir zamanlar sevmiştir ama bu; gün gelip bazı şeylerin bitmesine engel değil ki..
Gerçek sevgiyi de bulmak ya da onun gerçek sevgi olduğunu anlamak zordur...
Gerçek sevgiyi de bulmak da onun gerçek sevgi olduğunu anlamak da zordur.
Ben aşka inanmıyorum mesela sevgi vardır ama aşk tek taraflıdır.
aglamakdan nefessız kalmak konusunda yalnız deılsın...ama sacma sapan bır sebepten dedıgın ayrılık sebebınden degıl , herseyı yakıp yıkmamdan degıl , fotografını opmekten yıprattıgım ıcın degıl , sadece untamadıgım ıcın , lanet ruyalarıma sebepsız gırdıgın ıcın , kendımde bulamadıgım cevaplar ıcın....
senın ıcın....
senın ıcın....
ayrılık buluşması!
ayrıldığım zaman bulmuştum,kavuşmuştum kendimle..o gitti ben geldim bana..sabah uyandım ve hoşgeldin dedim kendime..
kendimizi kazanmak istiyorsak,başkalarını kaybetmeyi göze almalıyız..
kahramanlık aşkı,içi boş erkeklik aşkı,kıskandırmak için anlamsızca hareket eden kızlarla değil..yeri gelince soytarılık,yeri gelince dert ortağı,yeri gelince de sevgilim olacak..budur aşk aslında..
duyar gibi oluyorum sizi..BULURSAN BİZE DE HABER VER!!!
bana da haber verin olurmu??
kendimizi kazanmak istiyorsak,başkalarını kaybetmeyi göze almalıyız..
kahramanlık aşkı,içi boş erkeklik aşkı,kıskandırmak için anlamsızca hareket eden kızlarla değil..yeri gelince soytarılık,yeri gelince dert ortağı,yeri gelince de sevgilim olacak..budur aşk aslında..
duyar gibi oluyorum sizi..BULURSAN BİZE DE HABER VER!!!
bana da haber verin olurmu??