ondan ayrılman belki ilk başlarda zor gelecektir ama kimse için ölmeye değmez.Bi dönem bunalım takılırsın. Benim gibi dipteyiim, sondayıııım, depresyondayıııım diye şarkı söylersin, bir zaman sonra bakarsın ki karşına başka biri çıkmış. Her yönüyle daha iyi biri. Bir düşünmek lazım ölsen o iyi insanla tanışabilir misin?
ben şu an bütün sevdiklerimden ayrıyım,onların uzakta da olsa mutlu ve sağlıklı olduklarını bilmekle avunmak zorundayım...bu anlamda tabii ki ayrılık...sevgilimden ayrılırsam ölürüm derdim ben de bir zamanlar,ölmedim! zor oldu yaşama tutunmak benim için de,ama ölümden başka her şeyin bir ilacı,çaresi vardır...
BUNUN CEVABINI NASIL VEREBILIRIM DIYE DUSUNUYORUM ...AMA BULAMIYORUM ....SEVIYORSAM AYRILMAK COK ZOR GELIR ...OLURSEM YINE AYRILMIS OLURUM ....BEN AYRILMAMAYI SECERIM AMA OLMEK BENCE HAYAT GUZEL BU HAYATI 1 KERE YASAMA SANSIMIZ VAR ....EVET COK SEVIYORUM AYRILIK BENI UZECEK HATTA YIKACAKTIR AMA BUNUN BEDELI OLUM OLMAMALI ASLA .....OLUM ALLAHIN EMRI AMA BUNUN ICIN DEGIL ......
yani şimdi düşünüyorum,ayrılık hiç de iyi bişi diil kabul,e ölüm?niye ölüyorum ya da kimin için ölüyorum ben,o kadar değerli olan biri zaten beni niye o duruma getirsin ki?bu yüzden ölmek ya da intihar bana zayıflıktan başka bişi gibi gelmiyo