bende bi daha okudum da bana da karışık geldi
yani bu sorunun cevabını ancak ölünce anlayabiliriz.
hayatımız boyu olan ayrılıklarımızla ölümü karşılaştırarak...
yine karıştı ya neyse
bence ikisi de birbirinden beter!İkisi de aynı şey değil!Çünkü ikisinin acısı da farklı!Ölüm çok kötü ama...Ayrılınca sıcaklığını hissettiğin bedenin,O sıcaklığı bi başkasıyla paylaşması da çok koyuyor ya...
Bence can verir gibi ayrıldıysan, geride tutunacağın bişey kalmadıysa, yinede bir umudum var diyemiyosan, herşeyden önemlisi kendine olan saygını yitirmişsen zaten yaşamıyorsun. Bunun dışın da hiç bir ayrılık hayata küstüremez beni.
bende arkadasa katılıorum,,olunce en azından hep hep belkı gelır belkı arar belkı yolda gorurum dıe beklemıosun,,,
beklemnın yanına olum cok kolay kacıo
tabekıde yasamadn bılınmes ama
İYİDE AYRILIKTA ÖNEMLİ OLAN SENSİN ÇÜNKÜ HAYATIN GERİ KALANINDA KENDİNLE BERABERSİN. YAŞAMAK İÇİN NEDENİN VARSA YAŞA. HAYATTAKEN BELKİ BİR GÜN GERİ GELECEK . ÖLÜPTE KENDİNİ SEVENLERİNDEN UZAKLAŞTIRMAK SAÇMA. BİRDE SEN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O NE DÜŞÜNÜYO. BUNU BİLMEK ÖNEMLİ. BİR HİÇ İÇİN ÖLÜRSÜN. KİMSE SENİ ANLAMAZ.
insanlar ölümü gereğinden fazla abartıyolar bence ölmden daha beter şeyler var ve bunlardan biri de ayrılık ölüm bi anlık bi acı ama ayrılık insanı ölmek için allaha yalvartıyo
ölüm bir anlık acı mı???
canından can kopuyor ne bir anlığı?
yaşadığını bilmek bile insanın içini rahatlatıyor.yaşamaya değer diyebiliyorsun en azından.belki birgün karşılaşırız da bir saniyede olsa yüzünü görürüm diyorsun.ama ölünce çok farklı.bir anlık acı değil.emin ol.allah kimseye yaşatmasın.
ne demek ölüm bi anlık acı?Bence ölümden daha beter bi ayrılık yok!...Ayrı olsan bile o kişiden elbet bi haber alırsın bi şekilde ama ölen kişiden bi haber de alamıysun be güzelim!....Allah kimseye yaşatmasınn