bana mutluluğu anlatırmısınız???
-
- Yeni Üye
bana mutluluğu anlatırmısınız???
o duyguyu tadamıyorum.nasıl bişey?
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
-
- Üye
- İsim: Sercan
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: Nilay
-
- Üye
-
- Üye
vay aramıza hoşgeldin GAMZESU..hayırlı uğurlu olsun...
öncelikle arkadaşların çoğununda dediği gibi aşık olmak tam anlamıyla mutlu olmayı sağlar mı sağlamazmı bilemem ama bence mutluluk daima ufak şeylerde gizlidir..mesela sabah uyanırsın kuşların cıvıltısını duyarsın içine neşe dolar ferahlarsın...karamsar biri bile olsan,hayattan zevk almayı bilemeyen yada gülmeyi beceremeyen;olsun senin iki gözün görüyordur iki bacağın vardır ve yürüyorsundur ya işte yeterde artar ne mutlu sana.....küçük mutluluklardır en güzeli...F.D.Yİ DİNLERSİN...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE dersin....birkediyi ezilmekten kurtarırsın...daha bunun gibi o kadar çok örnek var ki hayatta...mutluluk duyguların en aranılanıdır..ulaşılması çok kolay kimi zaman..bazende çok yakındır ama biz inatla göremeyiz..sen sen ol hep mutlu ol..bunu dışarıya yansıtmasanda,hep içinde yaşasanda hayat sana hediyeni doğarken verdi sende hayata bir tepki ver,mutluluğu yakala...unutmayın ya çaresizsiniz yada çare SİZSİNİZ.......

-
- Üye
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Üye
aşık olunca herzaman mutlu mu oluyosun sen merak ettim,ben her defasında hayatımı cehenneme çeviririm de...dedetor yazdı:aşktan hüzünlü olmayı nasıl çıkardın merak ediorum (son-nefesim) senin aşk kavramın farkli olabilir ama bana göre çok büyük bi mutluluk aşk..
demekki aşık olunca mutsuz da olunabiliyomuş
-
- Üye
ah bi bilsem
mutluluğun tarifini bilsek mutlaka hepimiz mutlu olurduk. sadece bildiğim kısa süreli ve duruma göre ara sıra görülen birşey. sen takma kafanı bence mutluymuş gibi davranmaya çalış ya da devam et. bazen gerçekten mutlu olduğunu sende farkeficeksin. umarım fazla karamsar olmamışımdır. 

-
- Üye
belki de aşkın tam olarak ne manaya geldiğini bilmiosundur, belki de aşık olacak kadar sevemiosundur, belki de ben bu yüzden aşkta mutluluk buluyorumdur!!..aşık olunca herzaman mutlu mu oluyosun sen merak ettim,ben her defasında hayatımı cehenneme çeviririm de...
demekki aşık olunca mutsuz da olunabiliyomuş
-
- Üye
- İsim: Nilay