bana söz ver...
-
- Üye
- İsim: SENEM
bana söz ver...
ne için söz vermiştin ona? hatırlıyor musun hiç? peki neydi o sözün...?
-
- Üye
- İsim: selçuk
Re: bana söz ver...
Asla kimseye karşı art niyetli olmayacağım,asla içimde kopan fırtınaları kimseyle paylaşmayacağım,asla asla insanlara karşı kırıcı olmayacağım(Ant gibi oldu )Bu hayat biter o yüzden herkesi severek yaşayacağım....
Bu şekilde sözler vermiştim ama şuan gerçekleştirmeye başladım çünkü artık onu unutmaya ve sevmemeye başladım....
Bu şekilde sözler vermiştim ama şuan gerçekleştirmeye başladım çünkü artık onu unutmaya ve sevmemeye başladım....
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
eğer ayrılırsak sigaraya başlayacağım ve bu güne kadar yapmadığım şeyi önüme çıkan ve benimle olmak isteyen kadınlarla birlikte olacağım.. ve ayrıldık söz verdiğim gibi yaptım...
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Peki Mehmet mutlu olabildin mi bari?
-
- Üye
evet çok mutluyum. o nişanlandı belkide evlendi artık unutmanın zamanı gelmişti ve şuan çok mutluyum. sigarayı çok azalttım kadınlarlada eskisi gibi değilim. mutlu olmak varken bu dünyada...
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
İlginç bir söz veriş gibi gelince bana sormak istemiştim.Yine de mutlu olmana sevindim Aşk kendine acı çektirmek değil bana göre ve aşk acısı bir insana böyle sözler verdirmemeli!..
-
- Üye
böyle söz verdim çünkü o zaman kadar ne sigara içmiştim nede bir kadınla birlikte olmuştum. sen gidersen ben biterim manasında ama gitti ve bakmadı bile geriye. artık bende bakmıyorum geriye bitmişse bitmiştir.
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Ne yaparsan yap bazen olmuyor, şarkıda dediği gibi. Bir yerde hayatı olduğu gibi kabullenmek lazım sanırım. Başkalarının gerçek acılarını düşündükçe aşk acısı yalanmış gibi geliyor artık. Belki biraz garip bir bağlama olacak ama 17 şehit verdik. Allah geride kalanlara, annelerin yüreklerine sabır versin.
Sigara içerek ve başkalarıyla beraber olarak yine kendine zarar verirsin. Bir gün yine gerçekten sevdiğin biri çıkar ama sağlığın çoktan bozuluş olur, yaptıklarına pişman olursun. Ben şahsen mutlu olduğuna inanmıyorum çünkü o niyetle hareket ettiğin sürece her içtiğin sigara ve her beraber olduğun kadın sana onu hatılatır. Hatırlamışsın ki buraya bile yazdın.
Sevgiyi vermesini bilmek lazım ki karşılığını görelim. Ben verebiliyormuyum? Sanırım hayır. Biri sana sevigisini vemedi diye diğerleri de vermeyecek değil ya!
Maddiyatın her geçen gün maneviyatın daha bir önüne geçtiği bu dünyada inşallah gerçek sevgiyi buluruz...
Sigara içerek ve başkalarıyla beraber olarak yine kendine zarar verirsin. Bir gün yine gerçekten sevdiğin biri çıkar ama sağlığın çoktan bozuluş olur, yaptıklarına pişman olursun. Ben şahsen mutlu olduğuna inanmıyorum çünkü o niyetle hareket ettiğin sürece her içtiğin sigara ve her beraber olduğun kadın sana onu hatılatır. Hatırlamışsın ki buraya bile yazdın.
Sevgiyi vermesini bilmek lazım ki karşılığını görelim. Ben verebiliyormuyum? Sanırım hayır. Biri sana sevigisini vemedi diye diğerleri de vermeyecek değil ya!
Maddiyatın her geçen gün maneviyatın daha bir önüne geçtiği bu dünyada inşallah gerçek sevgiyi buluruz...
-
- Üye
- İsim: funda
söz vermiştim bir çok şeye ama en önemli sözüm ondan önce ölmeyeceğimdi...
-
- Üye
- İsim: SENEM
belki de unutulmuş bir sözdür geride kalan...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Bir daha aşık olmamaya söz vermiştim kendime ve 5 yıl geçti, ben hala sözümü tuttuyorum ve tutmaya devam edeceğim...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
bana verilen sözler tutulmadı bende söz vermekten korkar oldum sonundaki hayal kırıklığını bildiğim için...