Barış Akarsu
-
- Üye
- İsim: dilek
Re: Barış Akarsu
hadı acımızı anlamıyorlar ama artık medyanın hastaya,hasta yakınlarına ve vefat edenlere hiç saygısı kalmamış,komadaki resimler gösterilir mi ya hiç mi vicdan yok sizde allah kahretsin çok kötüyüm çok!.
-
- Üye
- İsim: dilek
yaşamanın ne amacı var ki dedğim andır şu an..
ve benim de kamera şarlatanlarına bir iki çift lafım olacak orda insanlar acı çekerlerken kameranın karşısına geçip el sallayan insanların nasıl bir psikolojiye sahip olduklarını merak ediyorum , yazıklar olsun ... sadece yazıklar olsun ... tekrardan allah mekanını cennet eylesin barış akarsu ...
-
- Üye
- İsim: marziye
hoşçakal melek yüzlüm aklımın
bir köşesinde kalacak suretin
ve bana hep gülecek
aynaya her baktığımda
gözlerimdeki gözlerin...
Rabbim günahlarını bağışlasın
aileye ve sevenlere sabır diliyorum...
bir köşesinde kalacak suretin
ve bana hep gülecek
aynaya her baktığımda
gözlerimdeki gözlerin...
Rabbim günahlarını bağışlasın
aileye ve sevenlere sabır diliyorum...
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Allah rahmet eylesin..
-
- Üye
- İsim: DERYA
sen ölmedin. ölümü haketmiyosun çünkü.öyle olmuş olsaydı hala seni yanımızda hissetmezdik.seni yanımızda ve kalbimizde hissediyoruz.sen sonsuza kadar bizim için yaşıyor olacaksın.bizim için şarkılar söylemeye devam edeceksin ve herkes için o güzel gülüşünle bakacaksın dünyaya....dualarımız seninle
-
- Yeni Üye
- İsim: Hacer
hiç bir şeyin garantisi yok bu dünyada... kimbilir daha ne çok şey yapacaktı...olmadı...böyle genç yaşta ölenlere ölümü hiç konduramıyorum, yakıştıramıyorum... artık allah rahmet eylesinden demekten ve onun için dua etmekten başka yapacak bişey yok...
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
Allah rahmet eylesin..
Barış ölüm savaşını yenemedi.Şu an çok üzgünüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah günahlarını bağışlasın.Ailesine,sevenlerine allah sabır versin.
Barış ölüm savaşını yenemedi.Şu an çok üzgünüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah günahlarını bağışlasın.Ailesine,sevenlerine allah sabır versin.
-
- Üye
- İsim: aslı
Üç günlük dünya dedikleri böyle birşey sanırım böyle bir olayın yaşanıcağı aklımın ucundan geçmezdi. Barış Akarsu kimbilir daha ne başarılara erişicekti. Allah rahmet eylesin ...
-
- Üye
Barış AKARSU'ya ebedi yolculuğunda allahtan rahmet diliyoruz...Mekanı cennet olsun...
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Allah kalanlarına sabır versin,allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
-
- Takımdan
- İsim: Haldun
Dün akşam ölümünden sonra Kral TV de Konuşarock programının tekrarı vardı. Bu kadar hayat dolu, bu kadar kendime yakın hissettiğim birini kaybetmenin hüznünü yaşıyorum. Yoksa birgün hepimiz ölümü tadacağız. Ama vakitsiz gitmeleri içine yediremiyor insan.
Allah rahmet eylesin. Şarkıları unutulmasın...
Allah rahmet eylesin. Şarkıları unutulmasın...
-
- Yeni Üye
- İsim: ceyda
Barış Akarsu hakkında ileri geri konuşan herkesi kınıyorum. Artık rahat olursunuz Barış Akarsu'yu da kaybettik bi güzel kına yakarsınız kliplerde çekmez ONU BUNU TAKLİT ETMESİN KENDİ MÜZİGİNE BAKSIN demişsiniz onada bakmaz zaten siz rahat olun sizin gibiler yüzünden bu genceciik insanları kaybettik Cem Karaca Barış Manço Akarsu sıra kimde ? diyemiycem çünkü onlar kadar asil onlar kadar içi dışı bir insan bulamazsınız .!
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Ceydacım burada herkes görüşünü belirtmekte serbest,herkes herkesi sevmek zorunda değil.
Allah kalanlarına sabır versin Barış Abi'nin...
Trafik Canavarı
Allah kalanlarına sabır versin Barış Abi'nin...
Trafik Canavarı
-
- Üye
- İsim: Özlem
İnsan sevdiklerine ölümü yakıştıramıyor sanki aramızda bizlerle birlikte gibi Allah'tan rahmet diliyoruz,mekanı cennet olsun, sözlerin yetersiz kaldığı tek yer erken bıraktın bizi abi...