Bilmiyorum bu habere sevinmelimiyim , yani filim konusu iyi güzeldi de, dizi fikri bana pek sıcak gelmedi.Bakalım bekleyip görücez,inşallah çok iyi şeyler olur. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz paylaşırsanız sevinirim..sevgiler....Televizyon Gazetesi
Süreç Film’in yeni projesi Dermandizisi Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin başrolünde Şevval Sam ile birlikte Feridun Düzağaç da var. Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı Derman, komedi ağırlıklı bir yapım olacak. Ancak diziyle ilgili en büyük merak konusu ise ilk kez oyunculuk yapacak olan Feridun Düzağaç’ın performansı. Bakalım, başarılı şarkıcının oyunculuğu da sahnedeki başarısı gibi mi olacak?
Basında Feridun Düzağaç
-
- Üye
- İsim: rüya
Basında Feridun Düzağaç
Arkadaşlar yeni duydum ve daha şaşkınlığımı üstümden atmadan sizlerle paylaşmak istedim.
-
- Üye
- İsim: gökhan
Re: Basında Feridun Düzağaç
ben sevindim tabi üzüldümde ama büyük bir kısmım sevindi onu sürekli görebilecek olmak güzel inşallah iyi bir rolde bulunup iyide bir performans sergiler keyifle izleriz
-
- Takımdan
- İsim: Selçuk
yok artık, o kadar da değildir umarım...
-
- Admin
- İsim: Sinan
nereye el sallıyoruz :s
ya yapma be abi :(Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı Derman, komedi ağırlıklı bir yapım olacak.
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Üye
- İsim: esra d
Bilmiyorum çok mu büyük konuşuyorum ama ben bu diziyi izlemem.. Kafamdaki, kalbimdeki Feridun Düzağaç imajını tehlikeye atmayı kaldırabilemez içim...
Evet cidden nereye el sallıyoruz
Evet cidden nereye el sallıyoruz
-
- Görevli
- İsim: Caner
yakışmaz feridun abiye
-
- Üye
- İsim: dilan
-
- Üye
- İsim: ahmet
ah be abi ne dizisi şimdi,,,e ne diyelim hayırlısı olsun.feridun abiye güvenimiz sonsuz
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
şaka mı bu. yok artık..
aynen katılıyorum..şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım. komedi ağırlıklı olması işin cabası..esradd yazdı:Bilmiyorum çok mu büyük konuşuyorum ama ben bu diziyi izlemem.. Kafamdaki, kalbimdeki Feridun Düzağaç imajını tehlikeye atmayı kaldırabilemez içim...
-
- Takımdan
diziyi izlemem diyemem, feridun düzağaç'ın yapacağı işi de gayet güzel yapacağından eminim -ki yanında şevval sam gibi bir insan olacak ama ne bilim yakıştıramıyor insan ilk bakışta... yoksa üstadlar bile dizilerde oynamışlardır... mazhar alanson (çekirdek aile - yanlış anımsamıyorsam- , ekmek teknesi ) , bülent ortaçgil (süper baba)... yani feridun düzağaç inanmışsa o projeye çok da büyük tepkiler vermemeliyiz sanırım... çünkü bir röportajında da dinlediğim üzere kendisi gemileri yaktığını söylüyor !
-
- Üye
- İsim: yıldız
O uzak sevgimizdi bizim kendi kabuğunda ama yazdıklarıyla içimize işleyen.. Ama yine de eminim dizi de iyi olacaktır. Karamsar olmak yerine en güzelini yapacağına inanabiliriz mesela
-
- Takımdan
birazcık araştırdım da feridun düzağaç doktor rolünde oynayacakmış yani bir sitede öyle yazıyor !
-
- Takımdan
- İsim: vErda
hımm ama yinede nereye el sallıyoruz? (birde benden)