bayramda neler yapamayı planlıyorsunuz arkadaşlar?
ben mesela bol bol yaşlı ziyaret edeceğim...
onların gözlerindeki mutluluğu görünce çok mutlu oluyorum çok şekerler ya bir de bazen bayram harşlığı veriyolar
bayram geliyor....
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
-
- Üye
- İsim: yelda
Re: bayram geliyor....
Hastaneye gideceğim. Kuzenim yaşam mücadelesi veriyorken kimsenin eli umrumda değil
-
- Takımdan
geçmiş olsun... zordur öyle bayramlar bilirim... allah acil şifalar versin...
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
bayram geliyor....
yelda geçmiş olsun.. Bayramda evdeyim İzmir'den dayımlar ve Manisa'dan kuzenlerim gelecek. Sıradan bir bayram olacak yani Eskiden bayramlar farklı olurdu. o günün ayrı bir kokusu havası olurdu. ama şimdi yok o hava o koku...
-
- Takımdan
beklerim bizim buralarda hala biraz var...
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Arkadaşım Geçmiş olsun Allah sağlık şifa versin.. Bakarsın bayrama aranıza gelir..
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
bayram geliyor....
bayramda gelememde bayramdan sonra bi aksilik olmazsa izmirdeyim sen bayram havası depola biraz bana veririsin olurmu divane86(gülderen)
-
- Üye
- İsim: dilek
eve gidip bol bol anne yemeği yiyeceğim
kemancı senin kuzene de acil şifalar diliyorum..
kemancı senin kuzene de acil şifalar diliyorum..
ilk defa yapayalnız bir bayram geçireceğim herkes samsun'da , ben istanbul'da tek...!!! Adı bayram yani bu bayramın benim için pek bir ehemmiyeti yok
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
üzüldüm yeldacım geçmiş olsun. allah acil şifalar versin..umarım tez zamanda iyileşir kuzenin..
bayramların eski tadını bilmem yaşım itibarı ile.ama bayram güzeldir.küsler barışır.herkes birbirine yardım eder.herkes birbirine sevgi dolu gözlerle bakar.küçükler harçlık yarıştırır. büyükler koyu sohbetlere dalar.ama bayram denince benim aklıma küçüklüğümden beri bayram namazları gelir.nedense genelde bayram namazlarında hep caminin dışında kalmışızdır babamla.ve ne zaman dışarda namaza dursak yağmur yağmıştır. herhalde bu olaylardan ötürü benim bilinçaltıma yerleşmiş.hiç unutmuyorum yaşadığım bayramları..bakalım bu bayramda neler yaşıyacağım merak ediyorum..
bayramların eski tadını bilmem yaşım itibarı ile.ama bayram güzeldir.küsler barışır.herkes birbirine yardım eder.herkes birbirine sevgi dolu gözlerle bakar.küçükler harçlık yarıştırır. büyükler koyu sohbetlere dalar.ama bayram denince benim aklıma küçüklüğümden beri bayram namazları gelir.nedense genelde bayram namazlarında hep caminin dışında kalmışızdır babamla.ve ne zaman dışarda namaza dursak yağmur yağmıştır. herhalde bu olaylardan ötürü benim bilinçaltıma yerleşmiş.hiç unutmuyorum yaşadığım bayramları..bakalım bu bayramda neler yaşıyacağım merak ediyorum..