Belki sadece bir “elveda” der gidersin sevgilim. Gökyüzünde koca bir bulut gibi duran ruhumu ellerinle gözlerinle parçalayarak, sessizliğinle gidersin. Ben önce aşkın hatırına, sonra tüm geride kalanlar namına özür diler gibi toplarım parçaları. Yeniden bulut yaparım. Beyaz, yoğun, ama bir aşık sevmek ateşinde yanmaktan nasıl korkmazsa, güneş ışığını geçirmekten de o kadar korkmayan şeffaf bir bulut.
Sen gidersin. Ben senin adına aşktan özür dilerim.
Belki sadece bir “elveda” der gidersin sevgilim.
-
- Üye
- İsim: İltür
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Re: Belki sadece bir “elveda” der gidersin sevgilim.
Kısa ama çok güzel bir yazı olmuş, emeğine sağlık.Paylaşımın için teşekkürler ama ben devamını dilerim
-
- Üye
- İsim: gonca
teşekkürler güzel paylaşım için...
-
- Üye
teşekkürler arkadaşlar. devamı gelecek emin olun..
-
- Üye
Sonra ölümün gelir. Buruşturulmadan elden kurtulan bir kağıt mendil gibi, daldan kopan kuru bir yaprak gibi, düelloda kaybeden taraf gibi düşersin tozlu toprağa. Ben sadece şahidim sevgilim, karışamam olanlara. Kaybedemem seni örneğin. Kaybetmek nedir? Para kaybedersin, cüzdan kaybedersin, defter kaybedersin, kitap kaybedersin. Kaybedilmez bir insan.
Nafile! Sen ölüme susamışsın sevgilim. Giderek, aşkı öldürmekle başladın işe. Beni aşka susatarak aşkı lime lime dağıtmakla başladın. Giderek kendi ölümüne susadın. Ben aşkın kendisine sen ölüsüne susadık.
Ben avuçlarımı kanata kanata çırpınan bir kuşun ölümünü görmeye inat, onu gökte tutmaya çalıştım. Aşkın hatırına, kendi umudum adına, sana inat adına aşkı gökte tutup masallar anlattıysam sana, sen inan diyeydi. Masal benim zaten bildiğimdi.
Sen gittikçe gittin. Öldükçe öldün. Ben sana aşık olamam sevgilim.
Nafile! Sen ölüme susamışsın sevgilim. Giderek, aşkı öldürmekle başladın işe. Beni aşka susatarak aşkı lime lime dağıtmakla başladın. Giderek kendi ölümüne susadın. Ben aşkın kendisine sen ölüsüne susadık.
Ben avuçlarımı kanata kanata çırpınan bir kuşun ölümünü görmeye inat, onu gökte tutmaya çalıştım. Aşkın hatırına, kendi umudum adına, sana inat adına aşkı gökte tutup masallar anlattıysam sana, sen inan diyeydi. Masal benim zaten bildiğimdi.
Sen gittikçe gittin. Öldükçe öldün. Ben sana aşık olamam sevgilim.
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Ooff bu ne böyle, süperdi.İfade panelinde yok ama seni alkışlıyorum yürekten.
-
- Üye
Çok teşekkür ederim Serap, çok incesin. Değer verip okuduğun için de ayrıca teşekkürler.