ben f.d ye bir kez daha hayran oldum

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
buralarsoguk

ben f.d ye bir kez daha hayran oldum

Mesaj gönderen buralarsoguk »

arkadaslar ben fd ye bir daha hayran oldum bizim mahallede bir kucuk footbol takimimiz var arkadaslar benim f.d hayrani oldugumu biliyorlar onun icin hangi programa felan konuk olursa ya bir haber duyarlarsa bana derler bu gun birisi bana dediki ayni mahallenin cocuklarini magazin programinda gosteriyormus hepsi kamera onundeymisler ve sirin sirin konusuyormuslar ama bizim fd asla yokmus tabi kendi istegiyle ve ben bir defa daha bu adama hayran oldum o cok farkli birisi .
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

evet sıradığ,şı olduğu kesin.
cagriaga

Mesaj gönderen cagriaga »

Kesinlikle düşünemiyorum Feridun Düzağaç'ı magazin programlarında..
hani birini ünlüler sunuyor ya..
Gözlerinizi kapayıp bir düşünün bakalım Feridun Düzağaç "Kim şıkmış kim rüküş hadi bakalım" diye bir cümle kuruyo.
Allah'ım iğrenç bir tablo..
Ya da Feridun Düzağaç'ın kıyafetlerine not veriyorlar.Mesela konserlerde yalınayak çıkıyo ya magazin programı şöyle bahsediyor "Olmuyor olmuyor olmuyor diyoruz.Bu ne hal Feridun seni hiç böyle görmemiştik.hani senin ayakkabın çorabın.Bizi hayal kırıklığına uğrattığını ve sana küstüğümüzü belirtiyor ve üzülerek sana 10 üzerinden 2 veriyoruz"
Allah sen koru Yarabbim çarpılacaz.
Töğbe deyin...
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

muahhaah :)
buralarsoguk

ya f.d cok sabirli birisi ben simdi haluk leventi mahkemeye vermisdim adam utanmazin teki fd nin cumartesi sarkisini aliyor sozleri degistirmeden iki uc sacma kelime artiriyor sonrada altina haluk levent imzasi vuruyor radyodada bir kez sey dedi bu sozler haluk leventin acayip sinirlendim sarki fd yaziyor ismi haluk leventin oluyor :evil:
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

arkadaşlar hepinize bütün kalbimle katılıyorum :wink: çok hoşsunuz
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

bi ara magazin programlarından birinde dipteyim sondayım depresyondayım çalmış (fon olarak) o da rica edip çalınmamasını söylemiş
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

evet bende birtane hatırlıyorum,kendimden utanıyorum ama o kadar sasırmıştım ki bu salak haber beynime kazınmış,aynen aktarıyorum..
nezin sevigilisi bunu bırakmış nezde bunalımdaymış ve fonda BURALARDAN GİTME o gün bayağı kızmıştım,ama birdaha böyle bişeyle karsılasmadım(iyiki)
onun gözden uzak olması gönülden ıraklığa değil aksine bize dahda yakınlaşmasına sebep oluyor bence...
cagriaga

Mesaj gönderen cagriaga »

İşte budur kumralada;
O gözden ırak oldukça gönlümüze yaklaşıyo gerçekten.Ve ister istemez bizden biri oluyor bir süre sonra..
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

bende öyle bir ben varki benden içeri...
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

kesinlikle haklısınız arkadaşlar.her zaman söylediğim gibi ben onu televizyonlarda çok fazla göremeyişimi bile seviyorum.çünkü bu onu "feridun düzağaç" yapan en önemli özelliklerinden biri bence.kalitesinden asla taviz vermiyor,türkiyede de kaliteli müzik programları çok az sayıda olunca -yuxexes yada frekans gibi-onu her yerde görmek de pek mümkün olmuyor.ama biz onu şarkılarıyla,kişiliğiyle ve sesiyle çok sevdik magazin programlarına malzeme olmasıyla değil.zaten şarkılarını o saçma sapan programlarda kullanmalarına izin vermemesi ve kasetlerinin tanıtımı için program program gezmemesi de onun herkesten farkını ortaya koyuyor.ayrıca o magazin programında feridun düzağaçın olmaması bana da söylendiğinde şaşırdım diyemem çünkü biliyordum böyle bi programda onu göremeyeceğimi. bir kez daha onu takdir ettim ve ancak şu an şunu söyleyebilirim her fırsatta söylediğim gibi helal olsun ona ya.
marjinal

Mesaj gönderen marjinal »

buralarsoguk yazdı:ya f.d cok sabirli birisi ben simdi haluk leventi mahkemeye vermisdim adam utanmazin teki fd nin cumartesi sarkisini aliyor sozleri degistirmeden iki uc sacma kelime artiriyor sonrada altina haluk levent imzasi vuruyor radyodada bir kez sey dedi bu sozler haluk leventin acayip sinirlendim sarki fd yaziyor ismi haluk leventin oluyor :evil:

cumartesi şarkısı haluk leventin bir erkeğin günlüğü albümünde yer alıyor. söz feridun düzağaç yazıyor. ayrıca teşekkürler bölümünde feridun düzağaç için; "sıkıntılarımla fikirdaşım oldun, yanımdaydın "buralar gitsin" cümlene ve"deliveren"desteğine diyecek hiç birşey yok...sağol" diyor.
bence müzisyenler hakkında konuşurken sözlerimize biraz daha dikkat edelim, onlar gerçekten saygı görmesi gereken insanlar. hele haluk levent gibi kaliteli müzik yapan ve çok iyi bir insan için. yine de senin düşüncen tabii ama biraz daha dikkat derim ben.

saygılarımla...
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

marjinal yazdı:
buralarsoguk yazdı:ya f.d cok sabirli birisi ben simdi haluk leventi mahkemeye vermisdim adam utanmazin teki fd nin cumartesi sarkisini aliyor sozleri degistirmeden iki uc sacma kelime artiriyor sonrada altina haluk levent imzasi vuruyor radyodada bir kez sey dedi bu sozler haluk leventin acayip sinirlendim sarki fd yaziyor ismi haluk leventin oluyor :evil:

cumartesi şarkısı haluk leventin bir erkeğin günlüğü albümünde yer alıyor. söz feridun düzağaç yazıyor. ayrıca teşekkürler bölümünde feridun düzağaç için; "sıkıntılarımla fikirdaşım oldun, yanımdaydın "buralar gitsin" cümlene ve"deliveren"desteğine diyecek hiç birşey yok...sağol" diyor.
bence müzisyenler hakkında konuşurken sözlerimize biraz daha dikkat edelim, onlar gerçekten saygı görmesi gereken insanlar. hele haluk levent gibi kaliteli müzik yapan ve çok iyi bir insan için. yine de senin düşüncen tabii ama biraz daha dikkat derim ben.

saygılarımla...
arkadaşlar Fd ile Haluk Levent'in dost olduklarını cümle alem biliyor, siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki.
ikisi beraber İnönü Stadı'nda sık sık görülüyorlar..
blue girl

Mesaj gönderen blue girl »

Aynı fikirdeyim,Haluk Levent'e olan bu düşmanlığı anlamıyorum."Bir erkeğin günlüğü" bende de var orda sanırım "Bu şehir" diye bir şarkının müziğini de Feridun Düzağaç ve Hakan Altun yapmış.Gerçekten güzel bi şarkı,zaten cumartesi şiir olarak bu şarkının başında çıkıyor (sanırım...)
buralarsoguk

vallah hepinizin karsisinda haluk baydan ozur diliyorum ama haluk laventin 2002 albumu bende yokta yani abim halukcu oldugu icin yaninda tasir bende sace bilgisayarimda bir kac sarkisini yuklemistim o nedenle bu siiri caldigini da bir kac sitede okudum ve bir cok insan bunu tayit etmisti tabi bende duyunca sinirlendim ve buraya yazdim ama suc bende degil haluk leventin magazinsel karekterinin disinda cok sevdigim birisi ama boyle bir sey yapti diyince tabi cok kirildim ama babalarimiz dogru demislerde gormedigine inanm,a diye de tabi ben albumun kapagini okumadim belki buyuzden bu karisiklik oldu