BEN GELDİM...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
lestat1903
Üye
Üye
İsim: kaan

BEN GELDİM...

Mesaj gönderen lestat1903 »

odanda tek başınasın, karartmışsın ışıklarını ve bir sigara dumanından zor seçiliyor gözlerin... ne o, ağlıyormusun yoksa?? hiçte misafirperver değilsin, sen davet etmesende ben geldim işte, ben...

ben geldim işte yine, sen beni unuttun biliyorum dostum ama ben seni hiç unutmadım... her zaman sadık kaldım sana ve sen bilmesende en iyi arkadaşınım senin. kalk en azından bir merhaba de, ben geldim işte, ben.... konuşmak zorunda olmadığını biliyorsun, yaşadığın onca şeyi avcumun içi gibi bildiğimi de biliyorsun. yo hayır takip falan etmedim seni, dedim ya sen sadece gittiğimi sanıyordun, oysa hep yanındaydım... ne kadar oldu beni terk edeli?? kaç hafta, kaç ay?? hayır, saydığını sanmıyorum, sen o kadar meşguldün ki mutlu olmakla ve o kadar meşguldün ki beni unutmakla, bir gün yine karşılaşacağımızı hesap bile etmedin hiç... ama işte burdayım, tam karşında... ben geldim işte, ben... biliyorum nefret ediyorsun benden, ama ne yaptım ki ben sana, değer verdiklerin bırakıp gitti işte seni ve hepsi içinde ''ben onları sevdim ama onlar gitti'' diye düşünmedin mi? işte bende seni seviyorum ama sen beni istemiyorsun... söylermisin bana bu nankörlüğünü hak edecek ne yaptım? görmeyeli sigarayı da çoğaltmışsın, daha iki dakika önce söndürmedin mi sigaranı? hemen yenisini yakma bence. peki, tamam sustum, karışmıyorum sigaranada...

ben geldim işte yine, içini dökmek istersen dinlerim seni. yaşadıklarını değil, söyledim ya biliyorum onları zaten... ne hissettiğini anlat bana, ne düşündüğünü... ellerinin titremesinden anlıyorum, çok canın yanıyor. gözyaşlarımı akan o yanaklarından? peki hadi tamam bu seferlik görmem ben, ağla boşalt içini ama yeter ki ben yokmuşum gibi davranma. ben geldim işte, ben..... sana söylemiştim diye başlayan cümlelerden nefret ediyorsun biliyorum, ama sana söylemiştim, seni incitirler, seni kandırırlar ve sende inanırsın onların sözlerine çünkü sen hala filmlerde gördüğümüz bazı güzel duyguların gerçek hayatta da olduğuna inanıyorsun... aşk gibi mesela... biliyormusun bazen seni gerçekten anlayamıyorum, daha kaç kere acı çekmen ve daha kaç kere tokat yemen lazım uyanman için??? uyan artık..!!! insanların mutlu olduğu bir dünya yok, insanlar mükemmel değil ki ilişkileri mükemmel olsun, anla bunu artık..!!!

ben geldim işte yine, odanı da değiştirmişsin? ama güzel olmuş böyle. bu küllerde neyin nesi? resimleri yakmışsın, kimin resimleriydi bunlar? onun dimi... ama birşey söleyimi sana, her yanan resimde kendinde kül oldun bence, orada yanan o değildi, yüreğindi... hadi ama kızma sakın bana, bilirim yanık acısını, sen beni unutmadan önce ve sen beni terk etmeden önce yanmadım mı seninle beraber?? bu kadar da hakkımı yiyemezsin bence... dur biraz yakından bakiim sana, korkma yemin ederim silahsızım... tanrım!! ne yaptılar sana böyle, o titreyen dudaklar, solmuş yüz sanamı ait? iyimisin? yapmamı istediğin birşey varmı? peki öyleyse, bırak oturayım yanına, sana söyleyeceklerim var, çünkü ben......

ben geldim işte yine, biliyorum sana olanları, biliyorum sana yapılanları. ve farkındayım sen sustukça ben büyüdüm yanında, geçirdiğimiz onca zaman içinde hep sadık kalarak sana büyüdüm seninle... sen defalarca terk etsende beni ben her ihtiyacın olduğunda geldim yanına ve bak işte şimdide ben geldim yine... hadi önce sil şu gözyaşlarını, şu küllerden de kurtulalım ve ona ait, onlara ait herşeyden kurtulalım... sana söylemedim ama sana bir hediye getirdim, o hediyeyi kullandıkça daha iyi hissedeksin kendini ve daha güçlü olacağız söz veriyorum.... asla vazgeçmek yok artık bizim için, azraille olan randevumuz gelene kadar onurumuzla kalıcaz ayakta... ve unutma, günü geldiğinde herşeyden ve herkesten intikamımızı almış olarak gideceğiz buralardan. şimdi açabilirsin hediyeni... evet zaman aldım sana hayattan, ve zamanı sana hediye ediyorum, söylemiştim ya sana onu kullandıkça daha iyi hissedeceksin daha güçlü olacaksın. ve artık korkmanada gerek yok çünkü ben geldim işte, ben; EN BÜYÜK DOSTUN, ben; EN SADIK ARKADAŞIN, ben; EN YEMİNLİ SIRDAŞIN... bak ben geldim işte, ben... YALNIZLIĞIN.....