hayat gittikçe zorlaşıyor mu yoksa ben mi güçsüzleşiyorum? herşey üzerime mi yıkılıyor yoksa ben mi kendimi herşeyin altına atıyorum? kimse beni anlamıyor mu yoksa ben mi kendimi anlatamıyorum?..
ben küçük kalmak istiyorum..eskisi gibi...oyuncaklarımı yere dökmek saatlerce oynayıp hayal kurmak istiyorum..çizgi film seyretmek,çocuk programlarındaki o abuk subuk şarkıları bağıra çağıra söylemek istiyorum..duvarlara resimler çizmek..parkta oynamak..kaydıraktan kaymak..düşmek istiyorum anne DÜŞMEK İSTİYORUM!hani beni öpüp de kaldırırdın ya yerden..damla damla gözyaşlarım yanaklarını ıslatırdı hani..gözlerin yaşarırdı hani..
geç kaldım dimi..?olsun hayal işte...artık bebek değilim.büyüdüm..sorumluluklarım var..sonra alışacağım belki ama şimdi gerçekten çok ağır..aahh!!oymuş buymuş bananeeeeeee!!diye bağırabilsem..anne bıraktım içimdeki tek birşeyi silemedim ben..hala umut var yaşıyor o küçük çocuk anne..eziyor hayat onu..yok etmeye çalışıyor..yardım et anne..ne olur yardım et..benim kollarımda ölüp gitmesin dayanamam ben bakma tavrıma ben hala küçüğüm anne..
yprk...
ben ya ben...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
-
- Üye
- İsim: Gül
Re: ben ya ben...
hayat gittikçe zorlaşıyor mu yoksa ben mi güçsüzleşiyorum? herşey üzerime mi yıkılıyor yoksa ben mi kendimi herşeyin altına atıyorum? kimse beni anlamıyor mu yoksa ben mi kendimi anlatamıyorum?..
bende
bende
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
bende annemi özlüyorum yaprak! ama bilki ne yaşarsan yaşa bir gün anne bile olsan o içindeki çocuk hep yaşar ve hiç olgunlaşmaz . en çok o üzülür. hayat en çok onu yorar . ama bir iyi yanı var : bir gün kocaman yürekli bir adam o çocuğu görebilecek kadar içtense seni kimsenin sevemeyeceği kadar sevecektir . ama daha erken meleğim )))) bir gün sahip olduğun güzelliğin farkına vardığında hazan haklıymış diyeceksin ve ozaman canın bu kadar acımayacak .
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Tebrik ederim çok güzel bir yaklaşım ...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Hoş yazı...
-
- Takımdan
sağolun gerçekten.hazan ablacım sende sağol.haklısın..
-
- Üye
- İsim: Burcu
...
hayat geriye gelmez
o hayat bize hiç gülmez
sen şeker kokarsın anne
sırtıma değersin anne
kelebekler ölürken anne
pencereler kırılır anne
kahveli göğsüne düşerim anne
...
hayat geriye gelmez
o hayat bize hiç gülmez
sen şeker kokarsın anne
sırtıma değersin anne
kelebekler ölürken anne
pencereler kırılır anne
kahveli göğsüne düşerim anne
...
-
- Yeni Üye
Eline sağlık çok hoş bi şiir
hayat öyle bişey ki hi birşey anlamadan yok olup gidiyor..
hayat öyle bişey ki hi birşey anlamadan yok olup gidiyor..
-
- Takımdan
sağolun haklısınız:)