beni kullanıyormu
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
-Onunla beraber olma ihtimali yada onun seni sevme ihtimali nedir?
-Seninle para için konuşuğu açık ve sen böyle biriyle beraber olmak ister misin?
-Değişebilir mi diyorsun?Onu buna sen alıştırmışsın ve buna devam ettiğin sürece değişmeyecek de.
-Bu durumda beklentin ne? Onun değişmesini ne kadar beklersin?
Soruların cevapları yine sende ...
-Seninle para için konuşuğu açık ve sen böyle biriyle beraber olmak ister misin?
-Değişebilir mi diyorsun?Onu buna sen alıştırmışsın ve buna devam ettiğin sürece değişmeyecek de.
-
- Üye
pyrazine yazdı:-Onunla beraber olma ihtimali yada onun seni sevme ihtimali nedir?
süper anlatmışsın bence
benzer şeyler başıma geldi para konusu hariç:D biz 3 yıl sonra çıkmayı başardık ama onun beni sevmediğine eminim.. başlarda onun beni değil benim onu sevmemdi önemli olan ama artık öyle düşünmüyorum... birini baştan seversen seversin sonradan sevme ihtimali olmuyor, olmayınca olmuyor yani ...bunu kabullenmek acı verio ama gerçek bu ben bu gerçeği kabullenemediğim için çok acı çektim hala da devam ediyorum...ama önümde uzun bi yol var artık onu hayatımdan çıkarmaya karar verdim... eğer sende karar verdiysen onun sana ulaşmamasını sağla sende bütün diologlarını kes... ya ters teper sana gelir gelmiyosada seni hiç hak etmemiştir... böylece sende kullanılıyor muyum başlığı altında sorular sormazsın. en kötü şey kullanıldığını hissetmek kendinden nefret edeceğine ondan et... senin duygularını kullanacak kadar düşen bi insan için hiç değmez
türkçe karakterler kullanınız
-
- Üye
- İsim: Nilay
-
- Üye
boyle birşey benim de başıma geldi. ama karşı cinsten değil. cok yakı bir arkadaşımdı. son attığı 10 mesaja baktığımda nerdeyse hepsi para istemek için atılmış. artık hiç bir şekilde cevap vermiyorum ona. ve gerçekten cok sevdiğim bir arkadaşımdı.
yani anlayacağın menfaat ilişkilerine izin verme bence.
yani anlayacağın menfaat ilişkilerine izin verme bence.
-
- Üye
- İsim: nilgün
bence bu seviğin kişi veya her neyin olmaya çalışıyorsa o kişi seni kullanıyor.ve senin aşkını iyi biliyor ,seni tanıyor.kendini kurtarman gerekirrrr.
çünkü sonunda yine sen üzüleceksin.tamam kabul ediyoruz zor ama hayat bu geçer gider.elbet unutursun.yeterki hayata bakmayı bil!!!!
aşkı böyle kullanan kişilerden nefret ediyorum.basit şeyler!!!
üzgünüm ona kötü bişey söylemiş oldum ama...
çünkü sonunda yine sen üzüleceksin.tamam kabul ediyoruz zor ama hayat bu geçer gider.elbet unutursun.yeterki hayata bakmayı bil!!!!
aşkı böyle kullanan kişilerden nefret ediyorum.basit şeyler!!!
üzgünüm ona kötü bişey söylemiş oldum ama...
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
-
- Site Admin
- İsim: Murat