beni vur beni onlara verme...
beni vur beni onlara verme...
fd nin seçip yorumladığı bu ahmet kaya şarkısıda fd ye çok yakışıyor gerçekten.sanki sözlerini FD yazmış gibi hissediyorum.
feridun düzağaç
en sevdiği ahmet kaya şarkılarının "beni vur" ve "arka mahalle" olduğunu, beni vur'u müzikal olarak da kendini test etmek için seçtiğini söylemiş
"ahmet kaya, söylem ve tarz olarak benden çok uzakta duran, aynı kıyıda olsak bile aramızda müziğe bakış açısından mesafelerin olduğu biriydi" diye belirtmiştir
en sevdiği ahmet kaya şarkılarının "beni vur" ve "arka mahalle" olduğunu, beni vur'u müzikal olarak da kendini test etmek için seçtiğini söylemiş
"ahmet kaya, söylem ve tarz olarak benden çok uzakta duran, aynı kıyıda olsak bile aramızda müziğe bakış açısından mesafelerin olduğu biriydi" diye belirtmiştir
şimdi size isim verimiyeceğim ama olay şu bir black metal grubu hayır yabancı değil türk black metal grubu bunlar oldukçada ünlü bir grup sanatçı kişiliği ile ele alırsanız mükmemmeler ama bu grup kedi de kesiyor şimdi bana sakın alaka demeyin bir zamanlar doğu analdodaki katliyamların başındaki adamı bildiğinizi umurım
-
- Site Admin
- İsim: Murat