beni vur beni onlara verme...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
derya

beni vur beni onlara verme...

Mesaj gönderen derya »

fd nin seçip yorumladığı bu ahmet kaya şarkısıda fd ye çok yakışıyor gerçekten.sanki sözlerini FD yazmış gibi hissediyorum.
Scream

Mesaj gönderen Scream »

yaa açık konuşayım ahmet kayayı hiç sevmem dinleme de fd ninde bu şarkıyı söylediğini duyunca açıkcası pek hoşuma gitmedi benim nasıl söyleyeyim fd ye yakıştıramadım
derya

Mesaj gönderen derya »

ahmet kaya yı sadece sanatçı kimliğiyle dinleyen bir kişi onun şarkılarını da sever.tavsiye ederim...
du-ya

Mesaj gönderen du-ya »

feridun düzağaç
en sevdiği ahmet kaya şarkılarının "beni vur" ve "arka mahalle" olduğunu, beni vur'u müzikal olarak da kendini test etmek için seçtiğini söylemiş

"ahmet kaya, söylem ve tarz olarak benden çok uzakta duran, aynı kıyıda olsak bile aramızda müziğe bakış açısından mesafelerin olduğu biriydi" diye belirtmiştir
derya

Mesaj gönderen derya »

görüldüğü üzere FD de sadece sanatçı kimliğini ele almış ahmet kaya nın.yoksa test etmek için bile kullanmazdı şarkısını herhalde.
Scream

Mesaj gönderen Scream »

şimdi size isim verimiyeceğim ama olay şu bir black metal grubu hayır yabancı değil türk black metal grubu bunlar oldukçada ünlü bir grup sanatçı kişiliği ile ele alırsanız mükmemmeler ama bu grup kedi de kesiyor şimdi bana sakın alaka demeyin bir zamanlar doğu analdodaki katliyamların başındaki adamı bildiğinizi umurım
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

BİR DAHA BU TÜRDEN KONU AÇIP YORUM YAZANLAR DAHİL SİTEDEN UZAKLAŞTIRILACAKTIR BİLGİNİZE...

TOPIC CLOSED BY WEBMASTER
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.